Pocetna » Film


Tarantino otkrio ideju za sledeći film




  Ocenite članak: 0
pregleda: 750
Dodao/la: Gale
datum: 2013-11-28


Reditelj, glumac i scenarista Kventin Tarantino najavio je, gostujući u emisiji Džeja Lenoa, da će njegov novi projekat biti vestern.

- Ne mogu mnogo da pričam o tome ali ću reći jednu stvar. Ovo nisam nikome javno rekao, ali će to biti žanr film - Vestern. Neće biti nastavak 'Djanga' već drugi vestern- rekao je Tarantino koji je osvojio Oskara za scenario za vestern "Djangova osveta" u kome su igrali Džejmi Foks, Leonardo Dikaprio i Kristof Valc.

Ovom prilikom Tarantino je dodao da je uživao tokom snimanja prethodnog vesterna pa je shodno tome došao na ideju da snimi još jedan ovakav film.

- Uživao sam snimajući 'Djanga' i volim vesterne tako da, kada sam naučio kako da snimim jedan, sada ću snimiti još jedan- dodao je on.

Tarantino je, inače, poznat po tome da često najavi projekte koji se kasnije ne realizuju. Do sada je već najavio treći deo filma "Kill Bil" kao i filmove koji bi prethodili radnji u "Uličnim psima" i "Petparačkim pričama", a ranije ove godine najavio je da bi mogao da snimi još jedan "alternativno istorijski" film posle "Prokletnika" i "Djanga".


IZVOR