Pocetna » Film


Tarantino u ulozi Rogera Cormana




  Ocenite članak: 0
pregleda: 836
Dodao/la: Gale
datum: 2013-09-22

Slike iz Tarantino u ulozi Rogera Cormana


Čini se da će se Quentin Tarantino malo naći sa druge strane kamere jer je navodno odabran da utjelovi filmaša Rogera Cormana u filmu o njegovom životu i stvaralaštvu. Corman je poznat po filmovima s malim budžetom, kao što su Pad kuće Usher, Jama i klatno i Maska Crvene smrti, sve sa Vincentom Priceom u glavnoj ulozi.



Redatelj Odbjeglog Djanga odabran je za ulogu kultnog redatelja B-produkcije u nadolazećem projektu Joea Dante nazvanom The Man With The Kaleidoscope Eyes. Biografski film bi se trebao fokusirati na stvaranje Cormanove kontroverzne narko-drame The Trip, koju je napravio 1967. godine.

"To je priča o tome kako sam 1960-ih radio film The Trip o LSD-u sa Peterom Fondom u glavnoj ulozi, a po scenariju Jacka Nicholsona. I ja sam uzeo LSD tako da samo znao točno kakav je osjećaj.", izjavio je Corman za The Daily Telegraph i dodao: "Bilo je to poprilično kontroverzno no te godine je to bio jedini američki film na festivalu u Cannesu."

Za glavnu ulogu u filmu prvotno je bio odabran Colin Firth no čini se kako je odlučeno da bi Tarantino ipak bio bolji izbor. Detalji o početku snimanja i okvirnom datumu izlaska još nisu poznati.


IZVOR