Pocetna » Zanimljivosti


Tata im poklonio nove grudi i botoksirano lice




  Ocenite članak: 0
pregleda: 851
Dodao/la: Gale
datum: 2013-12-16

Slike iz Tata im poklonio nove grudi i botoksirano lice Slike iz Tata im poklonio nove grudi i botoksirano lice


Sestre Čarm i Britani Nikol za rođendan dobile su od svog tate, plastičnog hirurga operaciju povećanja grudi na poklon, koju im je on radio.

Trendseterke iz okruga Orandž u Kaliforniji operisao je upravo njihov tata, dr Mišel Nikol.



Dvadesetpetogodišnja Britani, prva je dobila ugradnju implantata u grudi za 18. rođendan. Tri godine kasnije tata joj je obavio i rinoplastiku za 21. rođendan. Sestra Čarm ne vidi ništa loše u tome.

"Naravno da ćemo se operisati kod oca – on je najbolji u onome što radi i znamo da smo u sigurnim rukama“, rekla je – "Odrasla sam u Kaliforniji, to je ovde normalno. Estetska hirurgija je ovde deo svakodnevnice. Otkako sam povećala grudi svi prijatelji mi kažu da izgledam odlično“

Osim estetskih zahvata ove sestre redovno dolaze u tatinu kliniku na pilinge lica i doze botoksa.


Čarm (levo), tata Majkl i Britani (desno)

Britani i Čarm, koje su Majkl i njegova žena Peni usvojili dok su bile bebe, mnogi kritikuju zbog "plasitčnog" izgleda sa samo 25 godina.

"Ja sam bila potpuno ravna i želela sam da se osećam udobnije u svojoj koži“, rekla je Britani, koja je inače šminkerka – "Kada sam rekla roditeljima da želim nove grudi imala sam 15 godina i znala sam da moram da sačekam još tri. Kada sam završila školu tata mi je samo iznenada došao i rekao ’Zakazao sam ti operaciju grudi za sledeću nedelju’. Bila sam veoma iznenađena“

Britani ne smatra da je čudno što ih je otac operisao – "Bože, pa video nas je gole dok smo bile bebe, kakve veze ima“, dok Čarm dodaje da je i svim njihovim prijateljicama njihov tata "radio" grudi.



Ćerke poznatog plastičnog hirurga priznaju da mu one prave najbolji marketing, te ga svojim izgledom najbolje reklamiraju.

"U okrugu Oranž vas cene na osnovu izgleda. Jednostavno preveliki je pritisak da izgledate dobro. Ukoliko vas zovu na intervju za posao, naravno da će neko ko lepše izgleda od vas dobiti posao“, zaključuju sestre Nikol.


IZVOR