Pocetna » Film


Teaser za božićni specijal Doktora Whoa




  Ocenite članak: 0
pregleda: 755
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2014-11-10


Nakon sinoćnje zaključne epizode 8. sezone serije dobili smo kratki pogled na nadolazeći božićni specijal


Nakon sinoćnjeg velikog finala 8. sezone popularne znanstveno fantastične serije Doktor Who, obožavatelji će se oprostiti na duže vrijeme od ove kultne britanske serije.

Novo lice Doktora, Peter Capaldi, i službeno je okončao svoju premijernu sezonu i to s odličnim kritikama. Kada ćemo vidjeti novu sezonu još nije poznato, no ovogodišnji božićni specijal je zakazan i snimljen.
Za sve one kojima iščekivanje novih epizoda teško pada, autori serije su ostavili malu poslasticu. Naime, objavljen je kratki najavni video za posebnu božićnu epizodu, a poznavajući promotivne taktike BBC-ja do Božića ćemo vidjeti još kratkih isječaka iz epizode.

U traileru za specijal ćete vidjeti Nicka Frosta odjevenog u Djeda Božićnjaka te ekspediciju na sjeverni pol, a sve to pomiješano sa zdravom dozom straha i misterije.

Osim stalnih i obožavanih likova Doktora i Clare koje glume Peter Capaldi i Jenna Louise Coleman, u epizodi će glavni gosti biti Nick Frost, Nathan McMullen i Michael Troughton, a njima će se pridružiti i Natalie Gumede i Faye Marsay.

Kako izgleda epizoda koju je napisao Steven Moffat, showrunner serije i glavni scenarist, pogledajte u kratkom traileru.


IZVOR