Pocetna » Film


Ted se vratio!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 2171
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-01-30


Nakon nevjerojatnog uspjeha prvog dijela, uskoro stiže i nastavak koji je danas predstavljen i trailerom


Seth MacFarlane se vraća kao scenarist, redatelj i glumac koji svoj glas daje naslovnom liku Tedu, u nastavku filma Ted, najunosnije komedije sa oznakom R svih vremena. Danas napokon imamo priliku vidjeti prvi trailer te otkriti ima li nastavak šanse nadmašiti svog prethodnika.

Ako ste mislili da bi se jedan od dvojice prijatelja iz djetinjstva (John ili medvjedić Ted) u nastavku mogao naći u borbi sa prihvaćanjem odgovornosti i obaveza odraslog života, sigurno bi vam prva pomisao bila John (Mark Wahlberg), koji se na kraju prvog nastavka oženio likom koji je utjelovila Mila Kunis.

No trailer nam otkriva potpuno drugačiju priču. Čini se da je John ponovno solo, a njegov dlakavi prijatelj bez dlake na jeziku je taj koji se suočava sa izazovima života u paru: Ted i njegova žena Tami-Lynn žele imati djecu. No potreban mu je donator sperme ili odobrenje države za posvojenje.

Ted odlučuje dokazati svima da je on pravi muškarac te unajmljuje skupog i moćnog odvjetnika koji će svima dokazati kako Ted ima dušu. Odvjetnika glumi Samuel L. Jackson, a sudeći po traileru, on i Ted su se savršeno našli.

Kakav nas rasplet priče očekuje saznat ćemo tek nakon 26. lipnja kada film stiže u kina.


IZVOR