Pocetna » Film


"The Batman": Matt Reeves će režirati i producirati film!




  Ocenite članak: 1
pregleda: 680
Dodao/la: DzonDon
datum: 2017-02-25


Početkom februara zajedničkom odlukom Bena Afflecka i Warner Bros.-a je Affleck odlučio projektu The Batman pristupiti samo kao glumac i producent, tako da je počela potraga za novim redateljem.

Nakon raznih nagađanja i peripetija ipak je potvrđeno da će film režirati Bros.-ov favorit Matt Reeves (Cloverfield, Planet majmuna: Revolucija), koji će biti i jedan od producenata.

Vijest je potvrdio The Wrap koji navodi da je Reeves potpisao ugovor s Warner Bros.-om. „Volim priču o Batmanu još otkako sam bio dijete. Smatram da je on klasičan i jedinstven lik i velika mi je čast što ću surađivati s Warner Bros.-om na projektu na kojem ću ga predstaviti u novom svijetlu za veliki ekran“, rekao je Reeves u službenoj izjavi. Njemu je ovo prva adaptacija stripa.

Iz Warner Bros.-a su potvrdili da su vrlo uzbuđeni oko Reevesa i njegove režije samostalnog filma o Batmanu te da u njega imaju puno povjerenje.

The Batman se trenutno nalazi u pret-produkciji, a sa snimanjem bi trebao početi na proljeće.


IZVOR


+1   Spam
FUBAR   (2017-02-25 2:21 PM) [Sadrzaj]
On bi mogao da dobro Rezira "Batmana".Covek ima iskustva u poslu Reditelja ,jedino sto kaze "da voli Batmana od kako je bio dete ..." - pa da ga ne namerno "pokvari" nekom svojom pricom.Kako god nadam se dobroj Prici i jos jednom velikom Uspehu "Tamnog Viteza" - " BATMANA " ... Jedva cekam film  da