Pocetna » Film


"The Defenders" stižu ovo ljeto - objavljen teaser trailer!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 742
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2017-04-06


Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage i Iron Fist su se našli na okupu u zanimljivom teaseru


Marvelovi The Defenders su jučer dobili svoj prvi teaser trailer u kojem se nalazi informacije o datumu premijere serije na Netflixu!

Riječ je o YouTube videu naziva Midland Circle Security Elevator B koji izgleda kao snimka sigurnosne kamere u dizalu u kojem se nalaze naši junaci na okupu: Luke Cage (Mike Colter), Jessica Jones (Krysten Ritter), Matt Murdock (Charlie Cox) i Danny Rand / Iron Fist (Finn Jones).



Teaser ne otkriva radnju, ali je zanimljiv po tome što u gornjem lijevom kutu navodi IP adresu 23.253.120.81 koja, upisana u pretraživač, donosi svima poznatu stranicu New York Bulletin iz Daredevil serije na kojoj na samom dnu stoji Watch “Marvel’s The Defenders” All Episodes Streaming Only on Netflix August 18. U gornjem desnom kutu vrijeme staje na 08:18:20:17 iliti datumu premijere 18. avgusta ove godine.

The Defenders će biti mini serija od 8 epizoda u kojem će naši junaci imati mali zadatak: spasiti New York, a shvatit će da će taj zadatak riješiti puno lakše ako se udruže... Uloga opake negativke Alexandre je pripala Sigourney Weaver.



IZVOR