Pocetna » Film


The Rock protiv masivnog potresa




  Ocenite članak: 0
pregleda: 945
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2014-12-10


U prvom traileru za film "San Andreas" o razornom potresu Dwayne Johnson mora spasiti svijet


Ova godina bila je razorna za Kaliforniju, barem što se filmskog svijeta tiče jer je nastradala u filmovima Planet majmuna: Revolucija i Godzilli, a sudeći po prvom traileru za San Andreas, čini se kako će se i u sljedećoj godini taj trend nastaviti.

Radnja filma bavi se potresom koji je pogodio rasjed San Andreas koji je toliko velik da uništava skoro sve na zapadnoj obali te će, kako Paul Giamatti objašnjava u videu, imati utjecaja i na istočnu obalu.

Nevjerojatna činjenica jest da je ovo prvi film o razornom potresu nakon 1974. kada je Charlton Heston glumio u filmu Potres. Sa katastrofom koja pogađa San Andreas borit će se Dwayne Johnson u ulozi pilota koji usred kaosa i razaranja pokušava naći svoju kćer.

Uz The Rocka u filmu glume već spomenuti Paul Giamatti, Carla Gugino, Alexandra Daddario i Archie Panjabi. Redateljsku palicu drži Brad Peyton, s kojim je The Rock surađivao i to na filmu Putovanje u središte zemlje 2: Tajanstveni otok. San Andreas nas u kinima očekuje krajem svibnja sljedeće godine.


IZVOR