Pocetna » Film


Tim McInnerny u "Sherlocku"




  Ocenite članak: 0
pregleda: 940
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-01-25


Na viktorijanskom setu u Bristolu Sherlocku i Watsonu su se za specijalnu epizodu pridružili i neki novi gostujući glumci


Snimanje specijalne epizode BBC-jevog Sherlocka započelo je početkom siječnja, a objavljene promotivne fotografije na kojima vidimo Sherlocka i Watsona u viktorijanskoj odjeći prouzročile su uzbuđenje i potakla brojna pitanja obožavatelja. Naravno, na ta pitanja nećemo dobiti odgovore tako skoro, jer autori Mark Gatiss i Steven Moffat ne odaju lako svoje tajne.

Ipak, neke informacije sa seta "Sherlocka" ipak su pronašle put do javnosti, a tiču se gostujućih uloga u specijalnoj epizodi.



Tako će poznati britanski glumac Tim McInnerny u specijalu zauzeti istaknutu ulogu. McInnerny, najpoznatiji po svojim ulogama kapetana Darlinga i Lorda Pery Percyja u kultnoj britanskoj seriji Crna Guja, u posljednje vrijeme gostovao je u brojnim serijama, uključujući i Doktora Whoa, te je glumio u prošlogodišnjem SF-u Automata s Antoniom Banderasom. Tim McInnerny će se pridružit Shelocku i Watsonu u ulozi Sir Edwina.
Osim njega, pod imenom Jane u postavu se uključila i mlada glumica Stephanie Hyam.

Specijal, čiji se završetak produkcije očekuje na proljeće, još nije dobio datum premijere. Iako ga se jako rano okarakteriziralo kao božićnu epizodu, Mark Gatiss je nedavno donekle opovrgnuo tu informaciju nazvavši je čistom spekulacijom. Nažalost, nije se odlučio otkriti točnije informacije.
Sa seta se u međuvremenu pojavilo još fotografija, koje potvrđuju da je viktorijanska tema prisutna u cijeloj epizodi. No, ono što svih najviše zanima je ponovno pojavljivanje Moriartyja, kojem za sada nema ni traga.


IZVOR