Pocetna » Film


Tom Cruise protiv Mumije




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1452
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2016-12-05


Prvi trailer za novu "Mumiju" na prvu izgleda kao "Nemoguća misija" sa nadnaravnim zapletom


Dobro došli u novi svijet bogova i čudovišta! Universal Pictures ispunio je obećanje i počastio nas prvim trailerom za reboot film Mumija. U glavnoj ulozi nalazi se Tom Cruise, koga smo navikli gledati u brzim akcijskim filmovima, a ovaj nam trailer obećava upravo to: akcijski nabijenu avanturu, koja je daleko od verzije sa Brendanom Fraserom.

Prvi kadrovi nam osim Toma Cruise također otkrivaju zvijezdu filma Sofiju Boutella (Kingsman, Star Trek Beyond), koja se nalazi u ulozi naslovnog čudovišta, te Russella Crowea u ulozi dr. Jekylla.



Službeni sinopsis filma otkriva: "Iako sigurno zatvorena u grobnici duboko ispod nezahvalnog pustinjskog tla, drevna kraljica, čija je sudbina nepravedno od nje oduzeta, probuđena je u modernom dobu donoseći na svijet zlobu koja je rasla kroz tisućljeća i užase koje ljudski um ne može razumijeti. Od toplog pijeska Bliskog Istoka pa sve do tajnih labirinta ispod modernog Londona 'Mumija' je puna iznenađenja i uzbuđenja u maštovitom novom pokušaju da nas dovede u svijet bogova i čudovišta."



Redateljsku palicu ovog reboota drži Alex Kurtzman, a scenarij su napravili Jon Spaihts i Christopher McQuarrie. Osim Cruisea, Boutelle i Crowea u filmu će se još naći Annabelle Wallis, Courtney B. Vance i Jake Johnson. Film The Mummy nas u kinima očekuje 9. juna 2017. godine.


IZVOR