Pocetna » Film


Tom Hardy u Terminatoru 5?




  Ocenite članak: 0
pregleda: 988
Dodao/la: Gale
datum: 2013-11-11

Slike iz Tom Hardy u Terminatoru 5? Slike iz Tom Hardy u Terminatoru 5?


The Hollywood Reporter je iz pouzdanih izvora saznao kako se redatelj novog Terminatora, Alan Taylor priprema za početak testiranja glumaca za znanstveno-fantastični projekt Paramounta, Annapurna Pictures i Skydance Productions.



Testiranje bi trebalo početi već sljedeći tjedan, a Taylor navodno za ulogu mlade Sarah Connor razmatra Brie Larson, Margot Robbie te jednu od zvijezda Igre prijestolja - Emiliu Clarke. U originalna prva dva dijela iz 1984. i 1991., u režiji Jamesa Camerona, Saru Connor je glumila Linda Hamilton. Za one koji ne znaju, Sarah Connor je majka Johna Connora, budućeg vođe pobune u ratu između ljudi i robota.

Već smo objavili kako se Arnold Schwarzenegger vraća u svoju kultnu ulogu Terminatora. Kako će se u petom Terminatoru naći i lik Johna Connora, izvori kažu kako redatelj Taylor silno želi da tu ulogu preuzme zvijezda filma Vitez tame: Povratak, Tom Hardy, iako još nisu o tome niti službeno popričali.



Najnoviji Terminator bit će peti dio popularnog filmskog serijala koji je započeo prije skoro trideset godina. U Annapurna Pictures, koji su otkupili prava za Terminatora, postoji plan da naprave novu trilogiju. Prvi film ima okvirni datum izlaska 1. srpnja 2015.


IZVOR