Pocetna » Ljubav i Sex


top 10 grešaka prilikom "ručnog rada"




  Ocenite članak: 2
pregleda: 1062
Dodao/la: Xardas
datum: 2012-03-17


Trebalo bi se raditi o jednostavnom užitku, ali može završiti kao neugodno iskustvo i pretvoriti se u katastrofu. Donosimo nekoliko savjeta kako biste to izbjegli.

1. Ručni rad na suho
Ako ne želite posljedice kao što su iritacija kože, crvenilo, nelagoda i bol, onda koristite lubrikant. Ako ga slučajno nemate, može poslužiti i ulje za tijelo ili krema.

2. Čavrljanje
Fokusirajte se na rad svoje ruke. Nema čavrljanja, gledanja TV-a ili rasprave o tome što ćete raditi za večeru. Možete jedino razmišljati o tome kako vas to što radite uzbuđuje i kako jedva čekate da vam partner svrši po licu.

3. Dugački nokti
Iako njegovani i dugački nokti na ženskoj ruci izgledaju lijepo, ako niste pažljivi prilikom pružanja 'ručnog rada', nokti mogu nanijeti bol. To se uglavnom dogodi kada su pokreti prebrzi i zato usporite i budite jako pažljivi.

4. Bez ritma
Kako bi 'ručni rad' završio uspješno, morate imati ritam i kontinuitet. Najbolje je početi polako i zatim ubrzavati, dok se ne dogodi ono što se treba dogoditi. Kada već započnete handjob, zaista se morate potruditi da to napravite kako treba, inače se može dogoditi da muškarac ostane bez erekcije.

5. Mlaki stisak
Kada se s nekim rukujete i očekujete pošteni stisak, a ruka u vašoj izgleda kao mrtva riba, osjećaj je grozan. A sada zamislite da takva ruka primi penis! Nimalo nije napaljujuće i ugodno. Mlaki stisak pokazuje manjak samopouzdanja, manjak entuzijazma i nezainteresiranost. To je još gore nego da vam je ruka hladna ili znojna. Mlaka ruka je kao poljubac smrti za 'ručni rad'. Penis treba primiti čvrsto, ali ne prečvrsto, i povlačiti ga energično, ali ne previše energično.

6. Snažni stisak
Zgrabiti penis kao da ga želite zadaviti greška je prilikom pružanja 'ručnog rada'. A isto tako i preenergično povlačenje. To može biti bolno i nimalo napaljujuće.

7. Prstenje
Jednostavno trebate skinuti prstenje prije nego se upustite u pružanje ovog užitka. Prstenje može ogrebati osjetljivu kožu penisa, a može se i zapetljati u stidne dlake.

8. Stiskanje testisa
Osim ako partner ne zatraži da mu to radite, bolje je da se u to ne upuštate. Ako muškarac voli masažu 'kuglica', neka to bude nježno. Nemojte ih zgrabiti kao da su u pitanju stres-kuglice.

9. Pušenje
Pušiti za vrijeme 'ručnog rada' nešto je što možete očekivati od jeftine i neugledne prostitutke. Cigarete i handjob ne idu zajedno. Dečki, nikada nemojte nikome dopustiti da drži nešto zapaljeno u blizini vašeg penisa, posljedice mogu biti strašne.

10. Ne počistiti nakon 'ručnog rada'
Nakon dobrog handjoba muškarac bi trebao ostati u postejakulacijskom zadovoljstvu, blistajući od sreće. I zato imajte pri ruci maramicu, ručnik ili nešto slično da možete počistiti ono što počistiti treba. Ništa ne može pokvariti njegovo dobro raspoloženje nakon vrhunca kao suočavanje s čišćenjem 'nereda'.