Pocetna » Film


Top 5 najplaćenijih glumica u 2013.




  Ocenite članak: 0
pregleda: 800
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2014-03-20


Prema najnovijem istraživanju, pripadnice lepšeg pola u Holivudu ne samo da su dramatično manje prisutne ispred i iza kamera u odnosu na svoje kolege, već su i one najuspešnije plaćene značajno manje od muških zvezda, a u "Blic" TV magazinu donosimo listu žena sa najvećom zaradom.

Andželina Žoli- 33 miliona dolara

Iako nije glumila na filmu od 2010. („Turista”), Andželina je 2013. bila u žiži javnosti nakon otkrića da je uradila dvostruku mastektomiju. Glumica je dobila pozamašni ček za ulogu vile Grdane u „Uspavanoj lepotici“.

Dženifer Lorens - 26 miliona dolara

Prošle godine je osvojila Oskara za najbolju glumicu („U dobru i u zlu”) i glumila je u „Igrama gladi”. Zahvaljujući liku Katnis, pokazala je da akcioni heroji ne moraju uvek da budu muškarci da bi film profitirao.

Kristen Stjuart - 21,5 miliona dolara

Prihodi od filmova „Sumrak sage“ i dalje pristižu, zato je Kristen zauzela treće mesto 2013. i bila prva 2012. Taj uspeh neće ponoviti neko vreme, jer je snimanje nastavka filma „Snežana i lovac” zakazano tek za 2015. godinu.

Dženifer Aniston - 20 miliona dolara

Zahvaljujući tantijemama koje dobija od „Prijatelja”, Dženifer ne bi morala da radi do kraja života. Zato bira filmove koji najviše prijaju njenom umetničkom senzibilitetu. Osim toga, ima unosne ugovore sa uspešnim kompanijama.

Ema Stoun - 16 miliona dolara

Od kada je debitovala u filmu „Kul momci” 2007. Ema je postala jedna od najvećih zvezda Holivuda. Pomogla je da „Služavke” postanu jedan od najgledanijih filmova 2012. i snimila je prvi blokbaster „Spajdermen”.


IZVOR