Pocetna » Zanimljivosti


Tragedija: Dve sestre poginule vracajuci se sa koncerta




  Ocenite članak: 0
pregleda: 776
Dodao/la: shooomy
datum: 2012-07-02


Rođene sestre Slađana (24) i Julijana (20) Mihajilović iz Čestobrodice kod Požege preminule su u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče oko 3.30 časova na magistralnom putu Čačak-Požega!

Nina Petrović (21), koja je s njima bila u automobilu, je u komi, dok je Slađanin verenik Milan Pantelić (28) s teškim povredama glave, prelomom noge i povredama unutrašnjih organa smešten u čačansku bolnicu.

Nesreća se dogodila kad je „tojota lend kruzer“, koju je najverovatnije vozila Julijana, sletela s puta, udarila u veliki betonski zid i zapalila se.

Njih četvoro vraćali su se s koncerta u Čačku. U jednom trenutku, pri ulasku u blagu, levu krivinu u selu Gugalj, devojka je izgubila kontrolu nad kolima i naletela na zid. Auto je počeo da gori – kaže sagovornik iz istrage.

Mladići koji razvoze hleb iz jedne čačanske pekare, koji su išli iza „tojote“, pritrčali su da pomognu povređenima i pozvali Hitnu pomoć.

- Bilo je jezivo! Četvoro mladih je izvučeno iz automobila i odmah prebačeno u bolnicu u Užicu. Sve tri devojke su davale znake života, iako su imale teške povrede glave. Nažalost, jedna sestra umrla je oko pet sati, a druga sat kasnije – ispričao je lekar iz užičke bolnice.

Nina Petrović je u dubokoj komi i nalazi se na odeljenju intenzivne nege. Priključena je na aparate, njeno stanje je veoma kritično. Bukvalno, život joj visi o koncu – rečeno je u Opštoj bolnici Užice.

U kući sestara Mihajilović juče su se okupili rođaci, komšije i prijatelji da izjave saučešće. Iz dvorišta su se čuli jecaji i kuknjava.

- Jao, majko moja! Roditelji su im otputovali u Rusiju. Ko zna kako će ovaj jad i tugu preživeti… Trebalo bi da stignu do kraja dana – kroz plač je rekla jedna rođaka.