Pocetna » Film


Trailer prepun tenzija predstavio 6. sezonu "Domovine"




  Ocenite članak: 1
pregleda: 909
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2016-11-06


Nova sezona "Domovine" vraća se na američko tlo, a Carrie Mathison ponovno je naizgled u sukobu sa svima


Nakon izleta u Njemačku Domovina se u 6. sezoni vraća na američko tlo. Carrie Mathison (Claire Danes) vraća se u SAD, ali ne i u CIA-u. Prvi trailer za novu sezonu predstavlja napetu sezonu prepunu tenzija između glavnih likova serije.

Kako je najavljeno u novoj sezoni, Carrie će se naći u New Yorku zaposlena u udruzi koja pruža pomoć stanovnicima SAD-a muslimanske vjere. Radnja sezone se odvija u vremenskom periodu između američkih predsjedničkih izbora i predsjedničke inaguracije, a borba za moć tijekom toga razdoblja bit će jedna od glavnih tema sezone. Također, sezona će se pozabaviti i posljedicama koje je "rat na teror" proglašen nakon napada 11. septembra ostavio na domaćem terenu.


Trailer ne razotkriva previše o sezoni, ali jasno je kako nas čeka sezona prepuna tenzija u kojoj će se Carrie naći u nizu sukoba. Iako se nije vratila u CIA-u, Carrie se očito još uvijek ne slaže s Darom Adalom (F. Murray Abraham), a sudeći po prvim snimkama koje možete vidjeti niže ni u njenom odnosu sa Saulom (Mandy Patinkin) još uvijek ne cvjetaju ruže. U traileru je predstavljen i novi lik, lik predsjednice SAD-a koju glumi Elizabeth Marvel, a čini se kako će se i lik Otta Duringa (Sebastian Koch) vratiti u novoj sezoni.

U SAD-u 6. sezona "Domovine" kreće s prikazivanjem na malim ekranima 15. januara.


IZVOR


0   Spam
DzonDon   (2016-11-18 7:14 PM) [Sadrzaj]
Ja sam na 4. sezoni,i super je serija,napeta,uvek zanimljiva svaka epizoda,jedva čekam i 5 sezonu da odgledam,a posle i ovu 6 :)