Pocetna » Estrada i Tv


Trenutak koji su svi čekali: Rada Manojlović progovorila a u 'Grandovom' studiju usledio muk




  Ocenite članak: 1
pregleda: 1286
Dodao/la: cika_kristijan
datum: 2013-01-22


Kada su pevačici konačno postavili pitanje o privatnom životu, usledila je neverovatna tišina. A evo šta je ona rekla...
Gostovanje Rade Manojlović u emisiji "Narod pita" danima je najavljivano a pevačica je imala zadatak da odgovara na pitanja gledalaca o svom privatnom životu. Prvih sat vremena ona je samo pevala i izgledalo je kao da neće reći baš ništa. Međutim, seriju pitanja o raskidu sa Milanom Stankovićem otvorio je Saša Popović a nastavila je jedna novinarka. 

- Moj raskid sa Milanom prelazi u indijsku seriju. Istina je da sam slobodna devojka. Moja veza je završena a razlog raskida je privatna stvar. Nemam dečka, mislim da je rano da se sada uleće u novu vezu, pričala je Rada a onda je najednom osetila da je zavladao muk u studiju pa je zastala i rekla sledeće: 

- Što ste se ućutali? Inače, mene ni tata nije pitao ovoliko stvari... ko mi se sviđa, s kim sam u vezi. A što se tiče momka s kojim me povezuju, ja izgleda ne smem ni sa kim da se sprijateljim jer me odmah s njim dovode u vezu i sa kim god da sam na slici on je sada moj potencijalni dečko. Ja nisam ni sa kim ko je u braku i nema potrebe za daljim spekulisanjem o mom životu, zaključila je ona. 

A da li je bila iskrena, vreme će pokazati.