Pocetna » Zanimljivosti


"Tres Metros Sobre El Cielo" uskoro u vidu serije?!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 724
Dodao/la: Nutella92
datum: 2020-04-25

Slike iz Slike iz Slike iz Slike iz


'Tri metra iznad neba' jedan je od najprodavanijih romana Federica Moća, jednog od najvažnijih italijanskih autora novijeg vremena. Velika priča o ljubavi između dvoje mladih koji se svim silama pokušavaju, metaforički, odvojiti od tla i koračati po nebu osvojila je srca gledalaca širom sveta, a čini se kako je upravo to razlog zbog kojeg je “Netflix” odlučio nastaviti ovu romantičnu priču i predstaviti ju na svojoj platformi. Nakon prve, italijanske verzije u obliku filma koja je ujedno i prva ekranizacija ovog romana usledila je i genijalna španska verzija režisera Fernanda Gonzaleza Molina koja je, iako druga po redu, zaludela mlađu publiku i učinila ovaj ionako popularni roman i samu priču još poznatijom među mlađim čitaocima.

Priča o zaljubljenom mladom paru u italijanskoj seriji nastavlja se kroz nove likove; Hache i Babi zameniti će Ale i Samer, dvoje mladih ljudi iz različitih svetova koji će tokom leta koje provode na obalama Jadrana osetiti neverovatnu privlačnost koja će pokrenuti ljubavnu priču punu strasti i avantura na kakve smo navikli i koje su nas potpuno osvojile u “Tri metra iznad neba”.

Gotovo svi glumci koji će tumačiti likove nove serije prilično su nova lica italijanske kinematografije; Ludoviko Tersigni uteloviti će lik Alea, a Koko Rebeka Edogame lika prekrasne Samer. Serija će se početi prikazivati 29. aprila na italijanskoj verziji “Netflixa”, a još uvek nije poznato hoće li se istog datuma pojaviti i na domaćoj verziji popularnog streaming servisa.



IZVOR