Pocetna » Ljubav i Sex


Uklopite se u seksu




  Ocenite članak: 2
pregleda: 1369
Dodao/la: Impi
datum: 2012-09-09


Vrlo prepoznatljiva situacija kod mnogih - ono kad vam nije jasno odakle vašem partneru/ki želja za seksom tako iznenada, bez ikakve najave. Postoje načini da se sinhronizujete sa partnerom kada je seks u pitanju. Jer, seks bi uvek trebalo da bude povod za uživanje. Sinhronizacija u krevetu može da bude teška, ali uz pravi pristup postaje savršen put do idealnog seksa.
Može biti nezgodno ako je on "pornićar", a vi mirna maca...
Galamdžija vs. Mirna maca

On se u krevetu ponaša kao sirovi porno glumac. Vi volite nežnost, maženje i jasnu emotivnu povezanost.

Sinhronizacija: Ako vaš partner seksualnu intimnost podvodi kao fizički kontakt koji ima za cilj samo snažan orgazam, onda mu je potrebna edukacija. Pretpostavimo da mu je jasno da intenzivan seks ne znaci i "fajt" u krevetu. Ukoliko je položio tu vrstu dopunske nastave, sve ostale lekcije bi trebalo da budu lake. Ne sumnjamo u njegovu elokvenciju, ali vam sto posto ne treba mikrofonija od koje ne bole samo uši. Objasnite mu da vi niste lutka za pražnjenje. I da vam se uopšte ne dopada izraz lica čoveka koji je do malopre hodao sa pajserom u ruci: "Dragi, ne ponašaj se kao pajser".

Varijacije vs. Rutina

Vi želite da probate nešto novo, ali se on drži standardnog seksa.

Sinhronizacija: Napravite zajedno listu seks inovacija o kojima ste u nekom momentu maštali (neku laganu, ne treba vam eksel tabela), ali bez cenzure. Stavite na nju i sve što ste ikada čuli, videli na TV-u. Onda je suzite na sve ono što mu ne bi bilo "toliko strašno".


Romantičar vs. Ranoranilac
Neko više voli ujutru, neko uveče...

I pre nego što ujutru protrlja oči, stvori mu se želja za seksom. Vi, sa druge strane, pratite svoju jutarnju rutinu. Čim se oglasi alarm, vi ste na nogama, spremni za poćetak dana. Zato, svaki prekid ustaljenog tempa, pa makar to bio i jedan spontani "quickie", za vas može biti nevoljna radnja.

Sinhronizacija: Mnogi muškarci prirodno su spremni za jutarnju "akciju" zbog povišenog nivoa testosterona. Ali, ako biste vi u 7h ujutru pre skakali iz padobrana nego imali seks, zapitajte ga kako to da do sada nije shvatio. Ako je njemu baš stalo do jutarnjeg seksa, navijte sat dvadesetak minuta ranije. Tako ćete moći da uživate bez prevelike brige o protoku vremena.

 
Noćna ptica vs. Spavalica

Kada se svetla ugase, vi ste tako spremni da se nađete u njegovom zagrljaju, ali je on obično umoran i zaspi i pre nego što shvati koliko ste ga željni.

Sinhronizacija: Vrlo jednostavno. Odvucite ga u krevet ranije od uobičajenog. Ne čekajte da se požali koliko je umoran. U ovom slučaju vam nije potreban "konj" koji je "potkovan" erotikom, ali pastuv svakako jeste.

Gospodin "Sada i odmah" vs. Gospođa "Čekam idealan momenat"
Uvek spreman dok vama treba "visinska priprema"? Imamo rešenje i za to

On je spreman bilo gde i bilo kad. Vi, sa druge strane, volite da se "kockice sklope". I da se u pozadini čuje neki dobar sentiš i mirišu lepe sveće.

Sinhronizacija: Ukoliko vam je potrebno neko vreme da se opustite i "uđete" u pravo raspoloženje, pa čak i ako to znači tuširanje od 20 min. ili isto toliko pričanje o samoj sebi, potrudite se da to lepo objasnite, a najbolje je da mu ponudite da vam se priključi u ritualu spremanja.

Avanturista vs. Konzervativac

Vaš partner svaki put želi da vas "začini" nečim. Nekad je to seks na javnom mestu, nekad u automobilu, u kupatilu na žurki prijatelja… dok vi smatrate da je okrilje toplog doma (vašeg) nešto što ne treba menjati.

Sinhronizacija: To što on želi malo više adrenalina ne čini ga seksualnim frikom, kao što ne znači da ste vi u fazonu konfekcijskog shvatanja vrhunca. Ako vas plaši da budete uhvaćeni "na delu", nađite se na sredini… Izaberite mesto gde sigurno nećete biti uhvaćeni.