Pocetna » Film


Uskoro dolazi Simpsorama




  Ocenite članak: 0
pregleda: 824
Dodao/la: Gale
datum: 2014-09-09

Slike iz Uskoro dolazi Simpsorama Slike iz Uskoro dolazi Simpsorama


Kultna serija Simpsoni nalazi se pred svojom 26. sezonom. Stoga ne iznenađuje da su već skoro svi nekako našli svoj put do Springfielda ili barem na neki način ukrstili puteve sa obitelji Simpson tijekom godina. Primjerice, obitelj Griffin iz serije Obiteljski čovjek će se u premijernoj epizodi 28. rujna naći uz Simpsone.



No još neki likovi koje je stvorio Matt Groening također bi se trebali pojaviti u kultnoj seriji. Ekipa iz često otkazivane serije Futurama u jednoj će se epizodi naći na misiji u kojoj će se vratiti u 2014. kako bi zaustavili apokalipsu koja započinje upravo u Springfieldu. U službenom sinopsisu epizode piše kako je Bender taj koji se mora vratiti u vrijeme kako bi zaustavio Barta, glavnog krivca za predstojeću katastrofu. Zahvaljujući Entertainment Weeklyju imamo prilike vidjeti kako izgleda kada se oči u oči nađu Bender i Homer.



Glumačka postava koju čine Billy West, John DiMaggio, Katey Sagal, Lauren Tom, Phil LaMarr, Tress MacNeille i Maurice LaMarch se cijela vraća u svoje uloge iz Futurame. Simpsoni i Futurama su se do sada zajedno našli samo u stripovskom izdanju no na malim ekranima će ovo biti prvi put. No nadamo se ne i zadnji.


IZVOR