Pocetna » Zanimljivosti


Uspjela da izgubi 76 kilograma, iako se bavi pravljenjem kolača i torti




  Ocenite članak: 0
pregleda: 721
Dodao/la: Pegaz
datum: 2012-11-15

Slike iz Uspjela da izgubi 76 kilograma, iako se bavi pravljenjem kolača i torti Slike iz Uspjela da izgubi 76 kilograma, iako se bavi pravljenjem kolača i torti


Kada su joj doktori rekli da neće vidjeti kako joj djeca odrastaju ako i dalje bude imala 139 kilograma, jedna žena je istog momenta riješila da promijeni svoj način života.

Britanka Kler Alsop je poslije dvije trudnoće uspjela da dostigne težinu od 139 kilograma. "Imala sam ozbiljne zdravstvene probleme, a nisam imala ni 30 godina", kaže ona.

"Nisam mogla da stojim duže od 10 minuta a da leđa ne počnu jako da me bole. Počela sam da razmišljam o svom četrdesetom rođendanu i tome kako ću tek tada izgledati", rekla je Kler.

"Govorim ljudima da sam jedenjem došla do vitke linije. Volim 'pravu' hranu kao što su odresci, pite i sve s krompirima, ali nisam morala toga da se odreknem. Jednostavno sam ih spremala na drukčiji način", rekla je Kler i dodala da joj je gubitak težine pomogao da bude aktivnija s djecom.

"Nisam htjela da se mojoj djeci rugaju zbog moje težine. Sada mogu više da učestvujem u njihovim životima. Naučila sam i da uz pravi stav mogu da postignem bilo šta", zaključila je Kler.

Kada joj je doktor rekao da mora da počne da razmišlja o budućnosti, jer postoji velika mogućnost da neće vidjeti kako joj djeca odrastaju, njen životni stil se istog trena promijenio.

Njenu volju nije pokolebalo ni to što je neprestano bila izložena svom najvećem poroku - kolačima i tortama, koje pravi za prijatelje i porodicu, iako joj je to izazvalo poprilične probleme.

Ona je uz pomoć dijete i treninga uspjela da izgubi nevjerovatnih 76 kilograma. U dijeti je primijenila tzv. "optimizaciju obroka" koja je mnogima pomogla da izgube neželjene kilograme.