Pocetna » Zanimljivosti


Varao ženu na Fejsu i platio 40.000 dolara




  Ocenite članak: 0
pregleda: 762
Dodao/la: Inn@
datum: 2012-05-29


Rabinski sud prihvatio Fejsbuk korespodenciju kao dokaz, a muž se branio da se žena nije tuširala i da nije uhvaćen sa spuštenim pantalonama.

Jedna Izraelka, koja je pokazala rabinskom sudu veoma sugestivnu korespodenciju svog supruga sa drugim ženama na Fejsbuku, ubedila je sudije da njegovi postupci predstavljaju neverstvo.

Sud je potom presudio da suprug mora da plati ženi odštetu oko 40.000 dolara. Izraelska navodi da se par sreo preko dejting sajta. Nakon nekoliko meseci odlučili su da okrenu drugu stranu u svojim životima, venčaju se i zajedno odgajaju decu iz prethodnih brakova.

Međutim, posle pola godine žena je otkrila da je njen suprug nastavio da se dopisuje s drugim ženama na sličnim sajtovima preko Fejsbuka i odlučila da se razvede. Ona je u sudu je optužila muža da je kriv za neuspeh braka.

Ispostavilo se da nije u pitanju samo dopisivanje sa drugim ženama, već i muževljevi "psihološki problemi u krevetu", piće i droga.

Ipak, kompjuter je imao značajnu ulogu, jer je muž dugo vremena izbegavao da traži posao, a sate i sate je provodio onlajn, tvrdila je supruga.

Suprug se branio ističući da je žena odbila da ima bračne odnose s njim i da se "nije tuširala, a i telefonirala je drugim muškarcima".

Sudije rabinskog suda su rekle da je muževljev odgovor na optužbe žene dokazao da priznaje šta je učinio, a njegove tvrdnje da nije uhvaćen sa "spuštenim pantalonama" sud nije prihvatio.

Sud je presudio da je muž izazvao propast braka i naredio mu da plati odštetu.