Pocetna » Ljubav i Sex


Veličina nije (je) bitna




  Ocenite članak: 1
pregleda: 1184
Dodao/la: Atina
datum: 2011-12-10

Slike iz Veličina nije (je) bitna


Razvijenost i dužina muškog polnog organa variraju, a sam seksualni cin, zapravo zadovoljstvo tom prilikom, ne zavisi od velicine penisa.

Smatra se da bi u erektivnom stanju dužina muškog polnog organa trebalo da iznosi od deset do 15 centimetara. Sve dimenzije preko ove smatraju se anomalijama i tom prilikom može doci do problema prilikom seksualnog odnosa i stvaranja potomstva.

U tom slucaju je neophodno obratiti se lekaru.

Medjutim, mnogo muškaraca, narocito u adolescentnom dobu, sklono je razmišljanju o tome da li je njihov penis dovoljne velicine da zadovolji potrebe partnera. Strahovi te vrste neretko dovode do iskompleksiranosti koja zapravo nema osnova.

Decaci/momci cesto su prepušteni sami sebi ili jedni drugima prilikom otkrivanja tajni seksualnog života. Nije sramota obratiti se starijem bratu, ocu ili nekoj drugoj starijoj osobi u koju imate poverenja.

Velicina muškog polnog organa jeste bitna, ali ne zbog uspešnog polnog odnosa, vec zbog samopouzdanja i mentalnog zdravlja muškaraca, zapravo tinejdžera, barem dok se pravilno ne edukuju.

Kada nauce, shvate, otkriju... da je ženski polni organ je skup mišica koji se prilagodjava razlicitim oblicima i velicinama penisa, shvatice i da je za uspešan odnos sa partnerom najvažnija ljubav.