Pocetna » Film


Veliko razočaranje za fanove ''Igre prijestola''!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 659
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2014-06-30


Glumica Mišel Ferli razriješila je misteriju oko Gospe Kamenog Srca - neće vam se dopasti njen odgovor!


Ako samo gledate seriju, a niste čitali serijal "Pjesma leda i vatre" Džordža R. R. Martina, nemojte da čitate dalje jer ovaj tekst sadrži "spojlere"!
Glumica Mišel Ferli, koja je u prve tri sezone "Igre prijestola" igrala ledi Kejtlin Stark, u jednom intervjuu je otkrila sudbinu svog lika, piše Mondo.

Udovica Neda Starka stradala je na Crvenoj svadbi, na kojoj su Freji poklali cijelu "mladoženjinu stranu", ali u knjigama se Kejtlin Stark vrati nakon što je Berik Donderion oživi, i postane Gospa Kamenog Srca.

Pošto je glumica Lina Hidi, koja u seriji igra Sersei Lanister, nedavno na Instagram okačila fotku srca napravljenog od kamenčića, mnogi su to shvatili kao najavu da ćemo Gospu vidjeti u velikom finalu četvrte sezone.

Međutim, nismo je vidjeli tada, ali Ferlijeva kaže da je nećemo vidjeti - nikada.

"Da, Kejtlin je mrtva. Onaje potpuno mrtva", pojasnila je glumica za "Entertejnment vikli".

"Scenaristi ne mogu stoprocentno da se drže knjiga. Oni moraju seriju da prilagode publici, kako bi bila uzbudljiva i dramatična, a mnoštvo stvari koje se dešavaju u knjigama na kraju bude izbačeno kako bi se zadržao kvalitet jedne zaista vrhunske serije", rekla je "Kejtlin Stark" i pokvarila dan mnogim fanovima serijala.

Na pitanje da li joj je teško kada čita komentare fanova na temu Kejtlin/Gospe, Ferlijeva je dala zanimljiv odgovor.

"Uh, ja te stvari nikada ne čitam! Nikada ne 'guglam', nemam pojma kako su ljudi reagovali. Komentare gledalaca izbjegavam kao kugu", rekla je glumica.

Mi se iskreno nadamo da je samo htjela da ostane misteriozna, pošto Kejtlin Stark, za sada, i jeste mrtva. Nije rekla "neće se vratiti", što nam ostavlja prostora da se malkice nadamo...


IZVOR