Pocetna » Film


VIDEO: "Elysium" Konacni Trailer




  Ocenite članak: 0
pregleda: 2193
Dodao/la: Orion
datum: 2013-07-14


Sony je objavio finalni, međunarodni trailer za dugoočekivani SF s Mattom Damonom, Elysium. I kritika i publika smatra kako će ovo biti pravi 'pametni' ljetni SF pa se od filma puno očekuje.


Podsjetimo, film prikazuje planet Zemlju u 2154. godini koja je opterećena siromaštvom i prenapučenosti, a na njoj sad žive dvije vrste ljudi. Oni siromašni su ostali na samom planetu, a bogati su se ugodno smjestili na svemirskoj postaji Elysium gdje, odvojeni od siromaštva, uživaju u svom luksuzu koji si mogu priuštiti.


Jodie Foster utjelovila je tajnicu Delacourt koja se brine za to da siromašni ne ometaju bogataški savršeni svijet, a sada mora spriječiti Matta Damona (Max) u namjeri da nađe put do Elysiuma jer jedino tamo može dobiti lijek protiv smrtonosne radijacije kojoj je bio izložen.


Uz Damona i Foster gledat ćemo još i Williama Fichtnera, Diega Lunu, Alice Braga  i Sharlta Copleya.

Elysium u hrvatska kina stiže već za mjesec dana, 15. kolovoza, a ukoliko ste jedan od onih koji 'žele znati više', izišao je i featurette u kojem redatelj i scenarist Neill Blomkamp (Okrug 9) govori o svojoj želji da metaforički prikaže odnos siromašnih i bogatih u današnjem svijetu. Čut ćete i Damona i Foster te vidjeti malo više unutrašnjosti savršenog Elysiuma...



IZVOR