Pocetna » Film


VIDEO: Uskoro dolazi 'Doctor Who'




  Ocenite članak: 0
pregleda: 821
Dodao/la: Gale
datum: 2014-07-16

Slike iz VIDEO: Uskoro dolazi 'Doctor Who'


"Gdje idemo?", pitanje je koje postavlja Doctorova suputnica Clara Oswald u uzbudljivom novom traileru. "U tamu.", odgovara joj 12. Doktor.

Još je ostalo malo više od mjesec dana do potpune regeneracije Petera Capaldija u novog Doktora u osmoj sezoni kultne serije Doctor Who. BBC je napokon objavio i prvi trailer za novu sezonu. Nakon nekoliko kraćih najavnih videa napokon smo dobili priliku što se sve sprema vidjevši u traileru Daleke, Cybermene, dinosaura i Capaldija na konju.



Ono što nam je ovaj trailer otkrio jest i Doktorovo propitivanje vlastite savjesti. U jednom trenu pita Claru je li dobar čovjek na što ona promrmlja odgovor, ni sama ne znajući kako da odgovori na to pitanje. "Napravio sam mnogo pogrešaka, vrijeme je da napravim nešto oko toga.", govori Doktor.

Kultna serija na male se ekrane vraća sa osmom sezonom koja sa prikazivanjem počinje 23. kolovoza u Velikoj Britaniji i SAD-u. Peter Capaldi preuzeo je ulogu Doktora od Matta Smitha u prošlogodišnjem božićnom specijalu dok se Jenna Coleman vraća u svoju ulogu Doktorove suputnice Clare Oswald.


IZVOR