Pocetna » Film


Vin Diesel najavljuje svoju novu ulogu




  Ocenite članak: 0
pregleda: 756
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2014-12-30


Glumac je na svom Facebooku objavio sliku koja otkriva u kojem bi se filmu mogao uskoro naći


Glumac Vin Diesel, koji je ove godine svoj glas posudio omiljenom humanoidnom drvetu Grootu, u Marvelovom hit filmu Čuvari galaksije, na svom Facebook profilu objavio je sliku koja otkriva kako je glumac zainteresiran za ulogu u još jednoj Marvelovoj franšizi.

"Jeste li neljudi?", piše na Dieselovoj slici koju je objavio neki dan. No ovo nije prvi put da je Diesel otvoreno pokazao zanimanje za ulogu u filmu Inhumans. Još u kolovozu je također na Facebooku objavio poruku: "Imam čudan osjećaj da Marvel smatra da nisam čovjek...haha."

Film temeljen na Marvelovom stripu Inhumans u kinima bi se trebao naći tek krajem studenog 2018. godine tako da priča o glumačkoj ekipi još nioje ni počela no čini se lako izvedivo angažirati Diesela u dvije Marvelove franšize kad u Čuvarima galaksije samo posuđuje svoj glas.

Sam strip pojavio se davne 1965. u izdanju Fantastične četvorke kada su Stan Lee i Jack Kirby stvorili likove po imenu Black Bolt, Karnak, Gorgon, Triton, Crystal, Maximus the Mad i Lockjay, nadljudske likove koji su postali poznati kao Inhumans.


IZVOR