Pocetna » Film


Vladavina 'Transformera': četvrti film na putu do milijarde!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1090
Dodao/la: Gale
datum: 2014-06-30

Slike iz Vladavina 'Transformera': četvrti film na putu do milijarde! Slike iz Vladavina 'Transformera': četvrti film na putu do milijarde!


Iako novi Transformeri dolaze s podnaslovom Doba izumiranja, čini se kako s top lista neće izumrijeti samo tako!

Četvrti film iz franšize u američkim kinima je startao sa 100 milijuna dolara, što je samo 8 milijuna manje od i dalje vodećeg u prvom tjednu, Transformeri: Osveta poraženih (drugi film). U ostatku svijeta zaradio je nešto više od 200 milijuna dolara od čega vrijedi istaknuti samo 90 milijuna u Kini što je najveće strano otvaranje u toj državi ikada!



Brojke nam govore i kako je na američkom tržištu ovo najbolje otvaranje ove godine čime je prestigao dosad vodećeg Kapetana Ameriku: Ratnik zime (95 milijuna), a stručnjaci već procjenjuju kako će ukupna zarada sigurno prijeći milijardu (koju je zasad prešao jedino treći film, Tamna strana mjeseca).

Na drugom mjestu nalazi se komedija 22 Jump Street koja je već sad (u tri tjedna) zaradila više od svog vrlo uspješnog prethodnika 21 Jump Street na američkom tržištu (139,8 milijuna nasprem ukupno 138,4 milijuna tijekom cijelog prikazivanja).

Svoj treći tjedan prikazivanja na trećem mjestu nalazi se Kako izdresirati zmaja 2 koji zasad broji samo 227 milijuna u cijelom svijetu što je prilično razočaravajuće za ovaj animirani nastavak.



Na četvrtom mjestu smjestila se komedija Razmišljaj kao muškarac koja zasad igra samo u SAD-u. Petorku zaključuje Gospodarica zla koja je u pet tjedana zaradila 585 milijuna dolara diljem svijeta.

Ovaj četvrtak u SAD-u s prikazivanjem počinju horor Izbavi nas od zla, avantura Earth to Echo i komedija Tammy dok kod nas stižu komedija Obiteljski kaos, animirani Poštar Pat te mjuzikl Walking On Sunshine.

U sklopu festivala Fantastic Zagreb sutra počinju triler horor Gosti za odstrel, u srijedu turska fantastična drama Ti, najsjajnija u noći u četvrtak triler Plava olupina, u petak austrijski SF suspens Krvavi glečer, a u subotu psihološka triler drama Kanibal – Ljubavna priča.


IZVOR


0   Spam
_Other_Side_   (2014-06-30 11:18 PM) [Sadrzaj]
Jedva cekam da pogledam taj film.