Pocetna » Ljubav i Sex


Vodite ljubav na svoj način




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1078
Dodao/la: SmipeR
datum: 2013-05-03


Ako još nemate svoj prepoznatljiv, upečatljiv seksualni stil, ne očajavajte – pokušajte da ga otkrijete.

Svako je na sebi svojstven način poseban,

a Tracey Cox, autorka knjige „Odličan seks – kako postići vrhunac?“ kaže da i obične uzdahe možete pretvoriti u najzavodljivije oružje, pa će dragi čim mu šapnete ime poželeti da vas odvede u spavaću sobu.

SPOZNAJTE I FORSIRAJTE TALENTE

Dobar ljubavnik je kao odličan sportista: morate otkriti koja vam disciplina najviše odgovara, a zatim je uvežbajte do savršenstva. Ako ste savitljivi i fleksibilni, onda se ne libite da svom dragom obezbedite neverovatne poze za vođenje ljubavi.

DELITE ISKUSTVO SA PRIJATELJICAMA

Poređenje poverljivih detalja o svom seksualnom životu najužem i najintimnijem krugu prijatelja – à la „Sex i grad“- je zdravo i može vam otvoriti nove vidike i sveže ideje. Pričama o seksu, lako ćete pospešiti svoje ljubavne veštine.

NJEGOVO TELO- VAŠA LABORATORIJA

Kao i svaki drugi pronalazak, tako i nalaženje sopstvenog seksualnog rukopisa zahteva mnogo pokušaja, promašaja, malih uspeha. Zato pomerite granice svog razmišljanja, prihvatite partnera kao svojevsrnu laboratoriju u kojoj ćete istraživati dok ne nađete formulu koja će ga „spržiti“.

POŽUDA

Što se više unesete u ono što radite u krevetu, vaš partner i vi ćete više uživati. Ako volite kada ste gore, zaskočite ga. Neka vas vodi strast i apsolutni užitak koji želite za vas dvoje. Drugim rečima koncentrišite se na ono što vas najviše zadovoljava i sigurno ćete izaći kao pobednik iz vaše ljubavne igre.


IZVOR