Pocetna » Ljubav i Sex


Volite li muškarce sa bradom?




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1205
Dodao/la: Gale
datum: 2013-09-02


Prema nedavno rađenim istraživanjima, žene više vole sveže obrijane muškarce.

Bradati muškarci su manje poželjni od onih koji su uvek sveže obrijani, pokazala je nedavno rađena studija. Ipak, nije zanemarljiv ni broj žena koje vole da pored sebe imaju bradate muškarace. Međutim, i one imaju neka očekivanja, jer se ipak radi o dlačicama o kojima treba voditi računa.

Baš kao što žene paze da su svakodnevno sveže obrijane i glatke po celom telu, tako i od svojih muškaraca zahtevaju nekoliko stvari koje se tiču brade.

Brada mora da bude uredna



Brada "stara" dva do tri dana može da izgleda veoma seksi, ali ako stvar izmakne kontroli, seksi se brzo pretvara u katastrofu. Žene vole bradu koja je uredna, podšišana, i u kojoj nema ostataka hrane ili mrvica. Takođe, postoji velika razlika između pristojne brade i brade koja izgleda kao da ste odrasli u šumi.

Brada mora biti muževna



Tanke crte koje prate liniju ispod usana kao i "jareće" bradice ispod donje usne su samo neki od trendova.Brada znači opuštenost, a ako je treba češljati i gladiti svakih pola sata, to je daleko od opuštenog. Žene najviše vole muškarce koji imaju prirodnu bradu, jedini preduslov je da nikad ne bude preduga.

Brada mora biti negovana



Brada je sačinjena od kose, što znači da se prema njoj treba ponašati kao prema kosi. Higijena lica je izuzetno važna, čak postoje i posebni šamponi za bradu, ali i oni obični su sasvim dovoljni. Ljubljenje s muškarcem koji ima bradu je ionako "komplikovano", pa svaka dama očekuje da se ljubi s muškarcem čija brada bar fino izgleda i miriše.

U koju grupu vi spadate?


IZVOR


0   Spam
Orion   (2013-09-03 7:56 PM) [Sadrzaj]
da..one od 2-3 dana....jos kad nekome stoje...ufff :D

+1   Spam
LaMistress   (2013-09-03 9:31 AM) [Sadrzaj]
one prve od 3 dana :D uhhhh samo kad ubode u nos opet uhhhh :D