Pocetna »


Volkov ipak u dresu Srbije
  Ocenite članak: 0
pregleda: 341
Dodao/la: raso
datum: 2011-10-24Vršilac dušnosti selektora Srbije Radovan Ćurčić nagovestio je da bi Vladimir Volkov mogao da se nađe u dresu ‘orlova’ na predstojećim prijateljskim mečevima.

Fudbaler Partizana pre nekoliko nedelja našao se na meti Crne Gore, tačnije selektora Branka Brnovića, koji je istakao da ga želi u svom timu.

Na pitanje “Sporta”, da li na spisku za utakmice sa Meksikom i Hondurasom u Centralnoj Americi, ima i onih igrača koji su interesantni drugim Savezima i reprezentacijama, Ćurčić je rekao:

“Mislite na Volkova? Ako već insistirate onda ću da kažem da je blizu poziva. Nije definitivno, ali... Imamo na toj poziciji Kolarova, Duško Tošić ne igra u Betisu, Obradovića nema u Saragosi. Videćemo, igrači imaju još dve-tri utakmice do okupljanja i mislim da je najvažnije da svi budu zdravi”.

Ćurčić je za “Sport” istakao da dueli sa Meksikom i Hondurasom za njega nemaju prijateljski karakter.

“Čekaju nas dve veoma ozbiljne provere. Prethodnih dana sam nekoliko puta gledao utakmice meksičke reprezentacije, radim analizu onoga što nas očekuje i posle svega mogu da kažem da nas čekaju dve jake takmičarske utakmice. Da, Meksiko deluje zbilja fascinantno. Ekipa koja igra visok presing, taktički dobro postavljena i ono što upada u oči, jeste visok stepen discipline. Nešto što baš nije karakteristično za selekcije sa tog područja. Nema, dakle, sumnje da nas očekuje veoma jaka provera”, rekao je Ćurčić.


Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|