Pocetna » Film


Vraća li nam se to porodica Addams?




  Ocenite članak: 0
pregleda: 941
Dodao/la: Gale
datum: 2013-11-03

Slike iz Vraća li nam se to porodica Addams?


Slavna, ekscentrična obitelj Addams vratit će nam se, ali ovoga puta u obliku animiranog filma. Tako će se Morticia, Gomez, Pugsley, Wednesday, Lurch, ujak Fester i ostatak kultne obitelji ponovno naći na velikim ekranima.



Ono što je za sada poznato je kako će se scenarija primiti stručnjakinja za hororce Pamela Pettler, dok će producentska uloga pasti u ruke dvojca, Andrewa Mittmana i Kevina Miserocchija. Ono što je je još misterij je tko će režirati film, a okorjeli fanovi, sudeći prema forumima još uvijek se potajno nadaju da bi se redateljske palice mogao primiti slavni filmaš Tim Burton koji je prije nekoliko godina bio involviran u sličan projekt koji nažalost nikada nije zaživio.

Podsjetimo kako je obitelj Addams zapravo stvorena iz stripa autora Charlesa Addamsa koji je bio objavljivan u The New Yorkeru (od 1938. do 1988. godine), nakon čega je kreirano niz tv serija, dva dugometražna filma (“The Addams Family iz 1991. godine i nastavak “Addams Family Value” 1993. godine), kao i brodvejski mjuzikl, a sada je eto u pripremi i animirani film.


IZVOR