Pocetna » Ljubav i Sex


Vratite romanticne trenutke u vasu vezu




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1180
Dodao/la: ElGato
datum: 2011-11-15



- Ljubite se. Poljubac je jedna od najintimnijih stvari, a pomoći će vam da zadržate ili obnovite romantičnu povezanost.

- Odvojite najmanje pola sata uveče kada ćete vas dvoje biti sami. Bez kvalitetno provedenog vremena udvoje veza ne može da opstane.

- Ne dozvolite da vaš seksualni život zamre. čim primetite da više nije kao nekad, zapitajte se zašto se to desilo i odmah preduzmite nešto da ponovo oživite strast.

- Kažite i pokažite svom partneru koliko vam je potreban, ali nemojte mu se okačiti o vrat jer će tako imati utisak da je uhvaćen u zamku.

- Naterajte ga da vas sluša i pokazujte interesovanje za ono što on govori. Morate znati da većina muškaraca nije mentalno programirana za razgovore kao žene. Njima je potrebno više ćutanja.

- Objasnite mu da mora da vas ceni. Ne čekajte spontane komplimente, već recite nešto lepo o sebi i tražite od njega da se složi s tim.

- Ako imate decu, uključite i vašeg dragog u njihovo vaspitanje, čak i ako mislite da on to ne radi kako treba. - Važno je da pred decom vas dvoje predstavljate tim.

- Ne zaboravite da ćete se oboje menjati kako vreme prolazi. čak i ako mislite da ga razumete ili da ste nešto raščistili, bar jednom godišnje proverite da li je neko od vas dvoje promenio mišljenje o nekoj vama bitnoj stvari.