Pocetna » Ljubav i Sex


Vrhunsko zadovoljstvo prstima




  Ocenite članak: 1
pregleda: 1909
Dodao/la: Impi
datum: 2012-09-15


Čini se jednostavnim zadovoljiti partnerku "samo" prstima, ali i nije baš tako. Kod zadovoljavanja prstima uvek morate započeti širokim, sporim pokretima, a tek posle toga pređite na uže područje i lagano ubrzajte tempo. Stimulaciju polako pojačavajte... a onda pribegnite nekom od ovih trikova.
Rukama prelaziti preko celog tela jer koža je osetljiva kao i intimna regija
 

Pobednička kombinacija tri prsta - Zahvat s tri prsta najbolje je primenjiv ako ste na njoj ili iza nje. Počnete tako što jagodicama prstiju oblikujete luk preko malih i velikih stidnih usana. Kažiprst i domali prst neka ostanu na spoljašnjem rubu velikih usana, a srednji prst položite preko vrha klitorisa. Pri tome pazite da klitoris ne "uznemirite" prejakim pritiskom. Umesto toga pritisak po malo pojačavajte, ali u njegovoj neposrednoj okolini. Zanimljivo je da će u tom položaju vaš dlan sprečavati protok vazduha, pa će ona bolje osećati toplinu vaše ruke, a vagina će joj duže ostati vlažna.


Posle nekog vremena srednji prst lagano i nežno stavite u vaginu. Domali prst i kažiprst na na kratko zaustavite na kanalu u kojem se smestio klitoris i ceo dlan polako pomerajte napred-nazad, istovremeno blago pritiskajući ka dole.


Nadraživanje i njuškanje istovremeno - Ovaj položaj biraju oni muškarci koji vole zadnjicu svoje partnerke. Uživanje u koži guze može muškarca nenormalno da uzbudi, isto kao i ženski specifični miris. Istovremeno, ovaj položaj omogućava dobar pristup grudima. A pruža još jednu mogućnost, palac se može upotrebiti za izvođenje kružnih pokreta po spoljašnjem delu vagine. Kako je palac mnogo snažniji od ostalih prstiju, to predstavlja dobar izbor za dugotrajni nadražaj nekih delova tela. Ovaj je položaj je pogodan i za stimulisanje G tačke.

 

To pokušajte tako što ćete savijenim kažiprstom i srenjim prstom lagano pritiskati ili gladiti prednju stranu njene vagine. I ne zanemarimo, ovaj položaj je idealan za kojekakve analne igrice. I još nešto, u svemu tome ne zaboravite da svoju slobodnu ruku upotrebiti za milovanje leđa!


Leđima na vašim grudima - Predložite joj da ona sedne na pod ili krevet, a vi iza njenih leđa pri čemu ćete joj pružati potporu istovremeno je obgrlivši nogama. Prednost ovog položaja je u tome što žena je žena u dodiru s vašim telom i stapa se s njim. U tom položaju možete joj lagano "vrteti" klitoris, što će joj priuštiti neverovatne užitke.

 

Pri tome stalno morate misliti o samo dve stvari: nežni kružni pokreti i nežan pritisak. S dva prsta iste ruke razmaknite njene stidne usne, onda preko nje stavite drugu ruku, a srednji prst ili dva prsta zajedno stavite preko klitorisa. Masirajte ga kružnim ili poprečnim pokretima. Vrlo prijatan osećaj pružiće joj činjenica što je prekrivena vašim dlanovima, a ne samo prstima. Možete pokušati i tako što ćete jedan ili dva prsta i staviti u njenu vaginu.


Veličanstvenih 30 sekundi - Posle približno 30 sekundi stimulisanja vagina će početi da se vlaži, bilo da je stimulacija misaona ili telesna. Pri tome će neke žene pošteno ovlažiti, što je zavisi od osetljivosti i mnogih drugih stvaria, ali i od toga koliko je dehidrirana, uzima li lekove, u kojem je delu menstrualnog ciklusa, što vredi i za žene koje su u menopauzi.

 

Zato je važno ne koncentrisati se samo na mesta neposredne akcije, kao što su grudi ili genitalije. Ne treba zaboraviti da je koža istovremeno njen najveći polni organ i zato ga treba iskoristiti! Iskažite se na svim delovima njena tela.


Obratite pažnju na disanje - Nikada nemojte reći, dodirujući je među nogama, "spremna je". Jer može da pomisli da ste je zamenili sa automatom. Zato je pametnije pažnju usmeriti na njeno disanje. Što je žena opuštenija to će i njeno disanje biti dublje i opuštenije. Takva će promena u disanju jasno staviti do znanja da njena suzdržanost polako nestaje.