Pocetna » Sport


Vujošević od danas u Partizanu
  Ocenite članak: 0
pregleda: 312
Dodao/la: katy02
datum: 2012-06-26


Trofejni trener košarkaškog kluba Partizan Duško Vujošević danas se zvanično treći put vratio na klupu crno-belih i postao prvi stručnjak u istoriji koji je postpisao ugovor na neodređeno vreme.
"Partizan je Vujoševićeva kuća, dogovorili smo se pre nekoliko dana da se vrati, potpisao je ugovor na neograničen period i tako će i biti", objasnio je predsednik crno-belih Predrag Danilović na zvaničnoj promociji u Klubu sportista na stadionu Partizana.

Vujošević se vratio u klub sa kojim je osvojio 20 titula, od ukupno 41 koliko Partizan ima u kolekciji.

"Imam istu tremu kao i prvi put kada sam preuzimao mesto trenera. Partizan je moj prirodni ambijent, ovde najbolje radim i zato sam prihvatio poziv. Imao sam ponuda i iz drugih država, ali moja mana je što ne funkcionišem najbolje van Beograda i Partizana. Prosto je, kao što neki ljudi teško spavaju u hotelima" objasnio je Vujošević.

On je istakao da je njegov prethodnik, ali i nekadašnji asistent Vlada Jovanović sjajno radio u poslednje dve godine.

"Osvojio je pet trofeja i pokazao da zaslužuje da se jednog dana ponovo vrati u Partizan. Nije mu bilo lako da me nasledi, ali posle 11. titule zaredom, ni meni nije sada lako. Obećavam maksimalan rad, pa neka bude borba neprestana", poručio je Vujošević.


Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|