Pocetna » Film


Witherspoon i De Niro u komediji "The Intern"




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1530
Dodao/la: Gale
datum: 2013-11-08


"The Intern", naziv je novog filmskog projekta u kojem bi se u glavnim ulogama mogli naći kultni glumac i dvostruki oskarovac Robert De Niro, kao i oskarovka Reese Witherspoon.

Radi se o svojevrsnoj komediji s pričom iz modne industrije koju će financirati Worldview Entertainment dok bi režiju, ali i produkcija trebala potpisati Nancy Meyers.

Reese će u filmu, ako se pregovori zaključe, utjeloviti uspješnu urednicu i osnivačicu jednog modnog portala, koju je prvotno trebala utjeloviti Tina Fey. Priča se zakomplicira kada web portal uvede novi program zapošljavanja, odnosno zaposli asistenta redakcije, puno stariju osobu. U tu ulogu, logično, trebao bi 'uskočiti' Robert De Niro.

Inače, redateljici Meyers, humoristične komedije su specijalnost, a filmove koje je režirala su "It's Complicated", "The Holiday", "Something's Gotta Give" i "What Women Want".

Spomenimo kako ćemo uvijek zaposlenog De Nira gledati u filmu "The Family" i "Last Vegas", kao i u "Grudge Match", dok je Witherspoon involvirana u "Devil's Knot".


IZVOR