Pocetna » Ljubav i Sex


Zadovoljena žena po hodu se prepoznaje




  Ocenite članak: 1
pregleda: 1472
Dodao/la: Impi
datum: 2013-03-07




Orgazam može da opusti razne mišiće, podiže nivo mentalnog zdravlja i oslobađa od stresa. Studija sprovedena u Belgiji pokazala je da žena načinom na koji hoda pokazuje da li je zadovoljna seksom.
U kukovima joj se vidi kako se prošle noći provela
 

Ljudi su posle seksa mnogo poletniji. Žene koje redovno doživljavaju vaginalne orgazme njišu bokovima dok hodaju. One hodaju življe, gipkije, korak im je duži, bolja im je pokretljivost karlice.

 

"Čak i običan posmatrač može da uoči da je žena imala vaginalni orgazam po tome koliko joj je hod energičan, senzualan, opušten i slobodan. Po tome mogu zaključiti i koliko su zadovoljne seksualnim životom", tvrde istraživači sa Katoličkog univerziteta u Luvenu.

 

Istraživanjem su obuhvaćene zdrave i seksualno aktivne žene od kojih je polovina njih u prošlosti doživljavala orgazme često, dok su ih ostale doživljavale retko ili skoro nikad. Seksolozi su s preciznošću od 80 odsto pogađali koje su žene više puta bile zadovoljene. Međutim, razlike u hodu odnose se na žene koje doživljavaju vaginalne orgazme, ali ne i klitorisne.


IZVOR


0   Spam
skech1213   (2013-03-08 8:05 PM) [Sadrzaj]
Ima nesto u ovome cao

0   Spam
Dusomoja   (2013-03-08 2:45 PM) [Sadrzaj]
:D Ne rekose kako vi hodate :p

0   Spam
alex79   (2013-03-10 8:50 PM) [Sadrzaj]
DA TACNO JE TAKO I NEMOGU VEROVATI DA NEKE ZENE NIKAD NE DOZIVE ORGAZAM