Pocetna » Ljubav i Sex


Zagolicajte mu maštu.




  Ocenite članak: 1
pregleda: 6467
Dodao/la: ElGato
datum: 2011-12-15


Zavodljivi pogledi i erotični dodiri, nežni poljupci s ukusom šampanjca, masaža ili striptiz, uzburkaće strasti u vašoj postelji. Raspalište maštu svom muškarcu...
Atmosfera je najvažnija. Delikatan odsjaj sveća i prijatan miris u prostoriji upotpunjen laganom muzikom sigurno će vam ići u prilog. Osim toga, koža obasjana samo svetlošću sveća deluje posebno senzualno, a ništa manje nije važno ni to što će romantična atmosfera dokazati da ste u ovaj čin zavođenja uložili puno truda, što će on već znati da ceni.

Ljubite se dugo i polako. Obasipajte ga nežnim poljupcima po rukama, leđima, stomaku, vratu… Kada oseti koliko mu to prija, on će želeti da vas zadovolji na isti način.

Možete da se igrate i s hranom. Slobodno eksperimentišite. Namažite mu usne, vrat ili šake medom, šlagom ili topljenom čokoladom i lagano ih ližite. Budite sigurni da će to biti sjajan uvod u ljubavni čin.

Možete da obučete i neki zanimljiv kostim. Postanite konobarica, medicinska sestra ili stroga učiteljica. Njega će to sigurno zagrejati, a vama će prijati zato što ste probali nešto potpuno drugačije.

Uzmite eterično ulje i masirajte mu celo telo. Najviše se zadržite na leđima i butinama jer na tim mestima ima mnogo nervnih završetaka koja pojačavaju uzbuđenje.