Pocetna » Sport


Zajedno su plaćeni preko 300 miliona, a Mundijal će pratiti od kuće




  Ocenite članak: 0
pregleda: 694
Dodao/la: BMW
datum: 2014-06-03

Slike iz Zajedno su plaćeni preko 300 miliona, a Mundijal će pratiti od kuće Slike iz Zajedno su plaćeni preko 300 miliona, a Mundijal će pratiti od kuće Slike iz Zajedno su plaćeni preko 300 miliona, a Mundijal će pratiti od kuće Slike iz Zajedno su plaćeni preko 300 miliona, a Mundijal će pratiti od kuće


Nekoliko fudbalskih zvijezdi će propustiti SP u Brazilu, neki sa svojim reprezentacijama nisu obezbijedili nastup, neki su povrijeđeni, a neki nisu dobili pozive selektora.

El Mundo Deportivo napravio je zanimljivu listu fudbalera čiji su transferi zajedno koštali preko 300 miliona eura, a isti neće nastupiti u Brazilu bez obzira što su njihovi nacionalni timovi izborili plasman.

Među fudbalerima je trojac iz Manchester Citya: Jesus Navas (20 miliona), Alvaro Negredo (25 miliona) i Samir Nasri (27,5 miliona). Tu su još Tottenhamovi Roberto Soldado i Erick Lamela, obojica su plaćeni po 30 miliona. Realov duo Isco (30 miliona) i Asier Illarramendi (39 miliona) te tri fudbalera iz PSG-a: Javier Pastore (40 miliona), Marquinhos (31,4 miliona) i Lucas Moura (40 miliona).


IZVOR