Pocetna » Film


Zanimljivi brkovi Johnnyja Deppa u "Mortdecaiju"




  Ocenite članak: 0
pregleda: 772
Dodao/la: Gale
datum: 2014-08-16

Slike iz Zanimljivi brkovi Johnnyja Deppa u "Mortdecaiju"


Planetarno popularnog glumca Johnnyja Deppa u posljednjih smo nekoliko godina imali prilike vidjeti u raznolikim ulogama.

Od Ludog Klobučara u Alisi u zemlji čudesa, neobičnog vampira u filmu Sjene tame pa do indijanskog ratnika u filmu Usamljeni osvetnik. Trailer za njegov najnoviji projekt Mortdecai donosi nam Johnny Deppa ponovno u potpuno novoj ulozi - ulozi ne baš bistrog Britanca iz visokog društva.



Depp je Charlie Mortdecai, "sofisticirani trgovac umjetninama i povremeni vragolan" koji se upetlja u potragu za ukradenom slikom koja možda sadrži ključ za otključavanje bankovnog računa prepunog nacističkog zlata.

Kao što nam trailer otkriva, Johnny Depp je još jednom dobio priliku biti ekscentričan do krajnjih granica dok pokušava zadržati uštogljeni stav u apsurdnim situacijama, uključujući posjet "strašno vulgarnom mjestu zvanom Los Angeles".

Uz Deppa u komediji glume Gwyneth Paltrow, Ewan McGregor i Paul Bettany. Redateljsku palicu drži David Koepp, a scenarij Erica Aronsona temelji se na seriji romana iz 70ih koje potpisuje Kyril Bonfiglioli. Izlazak filma najavljen je za 6. veljače 2015.


IZVOR