Pocetna » Film


Započelo snimanje 'The Hateful Eight'




  Ocenite članak: 0
pregleda: 804
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-01-25


Sa seta Tarantinovog vesterna, gdje je u petak započelo snimanje, objavljeni i posljednji glumci koji će se pridružiti filmu


Osmi redateljski uradak Quentina Tarantina, prikladno nazvan The Hateful Eight, započeo je snimanje na ranču Telluride u Coloradu ovaj petak. Nakon brojnih problema koji su se pojavljivali tijekom faze pretprodukcije, "The Hateful Eight" je i službeno započeo produkcijsku fazu pod pokroviteljstvom Weinstein Co.

Za vestern je Quentin Tarantino pripremio scenarij kojeg će na velikom platnu oživjeti poznata lica Hollywooda Samuel L. Jackson, Kurt Russell, Jennifer Jason Leigh, Walton Goggins, Demian Bichir, Michael Madsen i Channing Tatum.

Ova objava o početku snimanja podebljana je i najnovijim vijestima o glumačkoj postavi filma. Tako je sa seta objavljen i posljednji niz glumaca koji će se pridružitit Tarantinovom vesternu.

Nova pojačanja su: Lee Horsley, Craig Stark i Belinda Owino. Ovog puta troje će glumaca imati priliku iskazati svoj nesumnjivi talent pošto su svo troje već imali iskustvo rada na Tarantinovim filmovima, no njihove prethodne uloge bile su isključivo sporedne ili u pozadinske narav.
Osim spomenutih glumaca i glumica u filmu sudjeluju i James Parks, Dana Gourrier, Zoe Bell, Gene Jones te Keith Jefferson.

Radnja filma je smještena 10-ak godina poslije građanskog rata u SAD-u te prati nemile događaje kada poštanska kočija ostane zametena u snjegu. Poput klasičnog vesterna i Tarantinov film najavljuje mnoštvo lovaca na glavu, bjegunaca i odmetnika koji će stvoriti zamršenu i uzbudljivu radnju.


IZVOR