Pocetna » Film


Započelo snimanje nove drame Wima Wendersa




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1581
Dodao/la: Gale
datum: 2013-08-22

Slike iz Započelo snimanje nove drame Wima Wendersa


Prošlo je već nekoliko mjeseci otkako smo čitali posljednje informacije vezane uz najnoviji filmski projekt redatelja Wima Wendersa ("Pina", "Wings of Desire", "Paris, Texas", "Until the End of the World"...), točnije drami "Every Thing Will Be Fine". Ono što znamo je kako je James Franco dobio angažman, tumačit će glavnog lika te da su u projekt involvirani i Rachel McAdams, Robert Naylor i Charlotte Gainsbourg.


Rachel McAdams

Franco će uprizoriti čovjeka odgovornog za nesretnu smrt dječaka, koji svoje žalovanje i grižnju savjesti preusmjeri u spisateljsku karijeru. No, kako biva sve uspješniji u pisanju i slavniji, tako mu slabi odnos s majkom pokojnog dječaka i njegovim bratom. Postavlja se pitanje, hoće li uspjeti nastaviti uopće sa životom?

McAdams će pak u filmu utjeloviti Francovu djevojku koja će u tom teškom periodu biti oslonac veze s psihološkog stajališta, dok će Gainsbourg tumačiti spomenutu ulogu majke, a Naylor će igrati brata. Snimanje filma, kako piše Empire, započelo je prošlog tjedna u Montrealu, a film se premijerno očekuje tokom 2014. godine.

Spomenimo kako su svi glumci, okupljeni u ovom projektu, inače poprilično zauzeti. I dok će se Adams naći u "About Time" Richarda Curtisa, angažirana je i u najnovijem neimenovanom projektu Camerona Crowea, a nedavno je radila i na "A Most Wanted Man". Gainsbourg je pak posljednje radila na filmu Larsa von Triera "Nymphomaniac", dok je Naylor tumačio mlađeg Theseusa u "Immortals", a posudio je i glas u "Pinocchio".


IZVOR