Pocetna » Zanimljivosti


Zastarjeli seks savjeti iz prošlosti za koje nećete moći vjerovati da su istiniti




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1004
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2014-11-19


Seks, sam po sebi, zna biti prilično zbunjujući i čudan, ali seks savjeti za tinejdžere iz prošlosti su nešto što nam se u današnjem vremenu i kontekstu može činiti, u najmanju ruku, zastarjelim i gotovo apsurdnim.


Roditelji, nastavnici i zdravstveni radnici su se uvijek trudili da djeci daju određene savjete u vezi sa seksualnim zdravljem, no ovi koje možete pogledati u nastavku, u današnjem se vremenu čine sve samo ne validnima.

Djevojke mrze da se maze, ali će to raditi samo kako bi ugodile momcima
"Većina djevojaka ne voli da se mazi ili ima seks, ali neke od njih su to voljne uraditi samo zato jer vjeruju da je to cijena koju moraju platiti kako bi imale privilegiju da budu sa takvom momčinom kao što ste vi." (Bert Y. Glassberg, 1958.)

Ostanite nevini, inače...
"Nije bitno da samo vaše tijelo održite čistim i netaknutim, već i vaša mašta mora biti pod kontrolom. Ne gledajte opscene slike i bit ćete zaštićeni od te zaraze." (What A Man Ought To Know, 1897.)

Djevojke koje se drže za ruke su lake
"Nema držanja za ruke dok gledate film, čak i ako on insistira da to uradite. To može biti njegov test kojim provjerava jeste li laka meta." (Date Data, 1954.)



Kućanski poslovi će vas zaštiti od promiskuiteta
"Poslovi u domaćinstvu, posebno ribanje poda, ne samo da je odlično za vašu figuru, nego je dobro i za dušu - pomoći će vam da smanjite svoj seksualni apetit." (Ann Landers Talks to Teen-Agers About Sex, 1963.)

Ako se ljubiš previše dobro, znači da imaš "previše" iskustva
"Poljubac ne bi trebao biti obećanje koje djevojka ne može ispuniti, stoga, ako vam nedostaje tehnike, još bolje. Kao što sam rekla ranije, poljubac je kao trgovačka ponuda - ako se čini presavršen, sumnjate u to da je iskren." ("Helen Help Us", Helen Bottel, 1970.)

Čitanje ljubavnih romana je izuzetno opasno za vaše intimne dijelove tijela
"Ne samo da čitanje ljubavnih romana podstiče lažne i nerealne ideje o životu, nego opisuje ljubavne, strastvene i romantične scene koje odjekuju u tijelu djevojke i stvaraju abnormalno uzbuđenje u njenim seksualnim organima." (What A Young Woman Ought To Know, 1913.)

Djevojke, kad imate menstruaciju, nemojte se voziti automobilom
"Maternica je za vrijeme ciklusa tijesna, uvećana i teža nego inače. Vožnja automobilom i putovanje za vrijeme ciklusa može uzrokovati ozljede, kao i povećati krvarenje." ("Woman and Her Sex And Love Life", 1917.)

Pravi momci čekaju
Kad momak čeka na seks, on će biti spreman svoju muškost ponuditi u zamjenu za posvećenost i društvo jedne divne djevojke." ("Marked Trails for Boys", Frank H. Cheley, 1931.)


IZVOR


+1   Spam
Nekodaleko   (2014-11-22 11:44 PM) [Sadrzaj]
ahahahahahahahahaha...........  Djevojke mrze da se maze, ali će to raditi samo kako bi ugodile momcima 
"Većina djevojaka ne voli da se mazi ili ima seks, ali neke od njih su to voljne uraditi samo zato jer vjeruju da je to cijena koju moraju platiti kako bi imale privilegiju da budu sa takvom momčinom kao što ste vi." (Bert Y. Glassberg, 1958.)  Notorni idiot.... ahahahahahahah