Pocetna » Ljubav i Sex


Zašto da uvek on prvi stigne do orgazma?




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1141
Dodao/la: Impi
datum: 2012-02-11


Nije novost da muškarci mogu da dožive orgazam ubrzo posle prvog "ćao", dok kod žena to nije slučaj. Međutim, usklađivanje je ipak moguće… Zato možda nije loše da preuzmete stvari u svoje ruke, noge ili...

 
Ljubljenje - Ubrzajte se: Ženski vrat je pun nervnih završetaka koji su vrlo često ignorisani, a strasti ništa više neće rasplamsati nego njegove usne na njenom vratu. Dok mu ljubite i grickate uvo, zabacite kosu navodeći ga na svoj vrat. Ako se ne primi iz prvog pokušaja, šapnite "Mmm, volela bih da mi poljubiš vrat". Uzdahnite tako da zna da vam to prija i sigurno će nastaviti.

 
Usporite ga: Umesto divljih poljubaca, insistirajte na zavodljivim i mirnijim. Istraživanja su pokazala da ženska pljuvačka sadrži hormone zbog kojih on poludi.

 
Predigra - Ubrzajte se: Kako biste osigurale pobedu i doživele orgazam pre ili zajedno sa njim, odmah ga navedite da se posveti vašem klitorisu. Na njegove prste stavite nekoliko kapi omiljenog lubrikanta i namestite ih između nogu onako gde vama odgovara. Eksperti potvđuju da je kružna stimulacija, koja počinje sporo i prati ritam, najefektnija.

 

Usporite ga: Dok kontrolišete njegovo međunožje, nastojite na tome da zadržite nežni dodir sa povremenim jakim udarima tamo gde je najmanje osetljiv. Ako često menjate poteze obožavaće igru bez pravila, toliko da neće ni primetiti da ste ih odavno odredili.

 

Oralni seks - Ubrzajte se: Zamolite ga da kažiprst i srednji prst gurne u vašu vaginu, dlanom okrenutim na gore. U ovoj poziciji, moći će istovremeno da pomera svoje prste i masira G tačku, dok vam jezikom pruža zadovoljstvo.

 

Usporite ga: Da biste osigurale da tempirana bomba ne pukne pre vremena, ljubite i ližite njegov penis, ali nikako ne sisajte (jer će u tom slučaju imati isti osećaj kao da je u vama). Pružite i njegovim testisima malo ljubavi, budite sigurne da će od hroničnog zadovoljstva zaboraviti na veliko finale.

 

Seksualni odnos - Ubrzajte se: U jahačkoj pozi vi ste ta koja kontroliše brzinu, ugao i dubinu, stoga je ona i najbolja kada želite što pre da stignete do velikog O. Umesto da se kukovima pomerate gore-dole (što će samo njega dovesti do kraja), pomerajte ih lagano napred-nazad tako da se vaš klitoris trlja o njegov stomak. Menjajte brzine, obožavaće vaš intenzitet.

 

Usporite ga: Duboki i ritmični prodori su najbolji prijatelji muškog orgazma, zbog toga ih zadržite na minimumu. Već znate šta treba da radite kada ste na vrhu, ali ako hoćete da se oprobate u misionarskoj pozi, zamotajte svoje noge oko njegovog struka tako da imate kontrolu.

 

Veliko finale - Ubrzajte se: Fokusirajte se na svoju fantaziju - bombastični orgazam. Ipak, i orgazam iz snova zahteva da budete inspirisani. Baš kada ste na korak od velikog O, zamislite svoju omiljenu seks scenu iz poznatog filma i stvarnu akciju zakuvajte i fikcijom.

 

Usporite ga: Ukoliko osetite da je on blizu orgazma, brzo promenite poziciju ili oboje zastanite na trenutak i poljubite se. On je i dalje zaista blizu? Brzo posegnite dole i prstima napravite krug oko korena penisa i stegnite čvrsto. Ovo će vam kupiti vreme dok ne stignete zajedno do kraja.