Pocetna » Ljubav i Sex


Zašto nije raspoložen za seks




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1021
Dodao/la: Dusomoja
datum: 2013-03-25


Kome nije potreban stimulas kada je u pitanju osvežavanje seksualnog života? Da li ste se ikada zapitale koja je vaša uloga u krevetu? To što volite svog partera i pretpostavljate da je uvek raspoložen za seks ipak nije dovoljno...

1. Udobna odeća

Verovatno postoje dani kada ste preumorni i jedva čekate da se presvučete u pidžamu ili široku spavaćicu i podvučete pod posteljinu, ono što nikako ne treba da vam pređe u naviku jeste i da to radite iz dana u dan. Retki su muškarci koje uzbuđuje vaša šljampava pidžama, zato ukoliko želite da začinite vaš seksualni život opredelite se za seksi spavaćicu od čipke ili neki provokativni donji veš. Reakcija će sigurno odmah uslediti.

2. Pasivni ste

Ne morate da čekate da vaš partner bude uvek inicijator vrućih igrica u postelji. I njemu će za pormenu prijati da vi preuzmete prvi korak. Možda to i nije bilo tako u početku, ali vremenom se partneri opuste u vezi i zaborave na detelje koje znače. Tempo i svakodnevni stres svakako uzimaju danak kada je ljubavni život u pitanju, ali prisetite se kako je bilo nekad i začinite vaš ljubavni život. I njemu i vama će promena svakako prijati.

3. Kritike

Ništa neće više odbiti vašeg partnera od ovoga. Ukoliko mu svakodnevno gunjđate ili ga, još gore, kritikujete u krevetu možete da zaboravite na dobar seks. Postavite stvari iz drugog ugla, kako biste vi reagovale da vam partner stalno nešto prigovara, ili da vam govori kako nešto loše radite u krevetu? Umesto toga, ako nešto u krevetu i ne štima, recite šta vas uzbuđuje ili šta biste volele da vam uradi u tom trenutku. To će skoro svakog muškarca veoma uzbuditi, a samim tim ćete i vi uživati.


IZVOR