Pocetna » Ljubav i Sex


Zašto se žene zabavljaju sa starijim muškarcima?




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1150
Dodao/la: Gale
datum: 2013-10-15

Slike iz Zašto se žene zabavljaju sa starijim muškarcima?


Činjenica je da žene privlače stariji muškarci. O ovoj činjenici se možda i najčešće raspravlja kada se govori o muško-ženskim odnosima, a evo i zašto.



1. Inteligencija

Stariji muškarci umeju da vode pametne razgovore, imaju dosta tema o kojima mogu da diskutuju i zreliji su u trenucima rasprave. Većina mlađih momaka ima problem čak i da započne razgovor. Takva jednostavnost i zrelost dolazi sa godinama i iskustvom.

2. Finansijska bezbednost

Žene danas uzimaju u obzir dosta toga prilikom izbora partnera. Mlađi muškarci obično nisu situirani jer je za to potrebno vreme, iskustvo i dobar posao koji bi im omogućio finansijsku bezbednost. Stariji muškarci, s druge strane, dobro su situirani i ta finansijska bezbednost im omogućava da budu sigurni u sebe i nezavisni.

3. Romantika

Stariji muškarci su prilično vešti što se romantike tiče. Iskusni su i samim tim znaju šta žene vole i kako se treba ophoditi prema njima. Čak i malim, svakodnevnim gestovima pokazuju svoja osećanja.

4. Iznenađenja

Sa starijim muškarcem život i nije toliko predvidiv. Žene vole iznenađenja koja im stariji partner pruža.

5. Umetnost dodira

Ponekad jednostavan dodir može da pruži veliko zadovoljstvo. Stariji muškarci su iskusni i znaju kako da odreaguju u određenim situacijama.

6. Poštovanje

Pravi muškarac je onaj pored koga se žena oseća kao prava žena. Stariji muškarac tačno zna kada treba da pruži podršku, a kada da pusti ženu da bude samostalna. Ne ponaša se kao parazit koji se prikači za vas i ne pušta vas, niti dopušta da sami izlazite na kraj s problemima kada vam je potrebna njegova pomoć. Zbog takvih stvari žene žele da budu sa starijim mučkarcima.

7. Kavaljerstvo i maniri

Muškarci vremenom razvijaju manire i pažljivije se ophode prema ženi. Tinejdžer ili mladić nije svestan značaja takvih manira, jer se oni stiču vremenom i iskustvom.


IZVOR