Pocetna » Ljubav i Sex


Želite više seksa? Ovako je navedite!




  Ocenite članak: 2
pregleda: 2684
Dodao/la: Impi
datum: 2012-12-26


Dok većina muškaraca mašta o tome da su žene napaljene 24 sata na dan, sedam dana nedeljno, stvarnost je bitno drugačija. Nemaju svi podjednaku seksualnu želju, ali kod onih žena kojima je splasnula, itekako je možete probuditi. Evo nekoliko korisnih saveta koje možete primenjivati od ujutru do uveče.
Svaka žena ima jedinstven seksualni telesni sat: Utvrdite njen i pratite naše ideje
 

"Svaka žena ima jedinstven seksualni telesni sat. Neke žene to vole ujutru, nekima tad nije ni na kraj pameti... Jednom kad naučite kako funkcioniše, možete određenim tehnikama postići da želi više seksa, ujutru, poslepodne i uveče, objašnjava doktorka i seksualna savetnica Tami Nelson, autorka knjige "Getting the Sex You Want".

 

U JUTARNJIM SATIMA

Ako je vaša draga jutarnji tip, pokušajte da probudite njena erotska čula pre nego što otvori oči. Neka je probude vaše ruke na njenom telu, a kad dobijete pozitivnu povratnu informaciju, počnite da se polako i nežno igrate njenim klitorisom. Nastavite sa senzualnim dodirima ispod pokrivača, a sve završite u dogi stilu. Posle

 

TOKOM DANA

Ako je luda za popodnevnim užitkom, planirajte jedan seks na brzaka čim se vidite tog dana. Potrudite se da je to tada uzbudite tekstualnim porukama u kojima ćete joj dati do znanja šta je čeka. Ponekad vam mogu poslužiti i igračke za seks, a možete se strastima prepustiti i na nekom mestu gde to inače ne radite. U vašoj kancelariji, ako vam okolnosti dozvoljavaju, u automobilu u šumi ili..., sigurno imate neko skriveno mesto na kom vas niko neće ometati.

 

PRE SPAVANJA

Iako to mnogi parovi ne praktikuju, zajednički odlazak u krevet važan je za vezu. Ritual pre spavanja započnite tako što ćete u spavaćoj sobi obezbediti onoliko svetla koliko vam treba za romantičan ugođaj. Zatim se zagrejte uz oralni seks pa gde vas dalje odvede strast... Evo još jednog odličnog saveta, pobrinite se da dodirujete vašim telom deo partnerkinog tela pre nego što oboje utonete u san. To ima pozitivan efekat na seksualni i ljubavni život.