Pocetna » Ljubav i Sex


Žene koje doživljavaju orgazam više vrckaju




  Ocenite članak: 2
pregleda: 1078
Dodao/la: Inn@
datum: 2012-06-04


Orgazmi opuštaju veliki broj mišića, oslobađaju stresa, daju energiju, a sve se to primećuje u hodu žene.

Kaže se kako seks donosi posebnu živost ljudima, a žene koje redovno doživljavaju vaginalne orgazme hodaju življe, više rotiraju kukove i njihov je korak gipkiji.


Jednostavnije rečeno, one više "tresu" kukovima, kažu naučnici sa Univerziteta Louvain. U studiji, u kojoj su posmatrali hod seksualno aktivnih i zdravih žena, od kojih je polovina njih u prošlosti redovito doživljavala vaginalne orgazme, dok ih druga polovina nije nikad, ili vrlo retko, naučnici su sa 80,69 odsto tačnosti pogađali koje su od žena doživljavale vaginalne orgazme, piše Dejli mejl.

Orgazmi opuštaju veliki broj mišića, oslobađaju stresa, daju energiju, a sve se to primećuje u hodu žene, objasnili su naučnici. Otkrili su da se razlike u hodu odnose samo na one žene koje doživljavaju vaginalne orgazme, ali ne i klitoralne.

Dok iskusno oko naučnika primećuje anatomske razlike u hodu žena s obzirom na to doživljavaju li orgazme ili ne, obični promatrači mogu primetiti senzualnost, energičnost i tzv pokrete tih žena te po tome zaključiti njihovo zadovoljstvo seksualnim životom.