Pocetna » Ljubav i Sex


Žene ne vole partnerove prijatelje




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1110
Dodao/la: Gale
datum: 2013-12-10

Slike iz Žene ne vole partnerove prijatelje Slike iz Žene ne vole partnerove prijatelje Slike iz Žene ne vole partnerove prijatelje


Mnogi muškarci tokom života razviju posebne veze sa svojim prijateljima. Uprkos tome što ih takav odnos izuzetno ispunjava, njihovim lepšim polovinama se to ne sviđa mnogo. Smatraju da im partneri potpuno podetinje, ali i da njihovi drugovi loše utiču na njih, da s njima više piju, prave se važni i psuju.

Većini žena ne sviđa se kako se njihov partner ponaša u društvu svojih prijatelja, jer smatraju da loše utiču na njega, da u njihovom prisustvu previše pije, ostaje do kasno i stalno priča o sportu.



Istraživanje koje je rađeno uoči izlaska filma 2 Guns, pokazalo je i da četvrtina žena smatra da njihovi partneri potpuno podetinje u blizini svojih prijatelja, postaju previše bučni, prave se važni i ponašaju se drugačije.

Više od 2.000 žena je obuhvaćeno istraživanjem, a svaka deseta tvrdi da su prijatelji njenog partnera opteretili njihovu vezu.

Oko 16 odsto je priznalo da pokušava da spreči svog dečka, verenika ili muža da se druži sa „nepodobnim“ prijateljima, dok svaka treća žena izmišlja izgovore kako ne bi provodila vreme sa partnerovim „ortacima“.



Čak 75 odsto žena je priznalo da im se ne sviđa većina društva svoje jače polovine, a tek svakoj petoj smeta samo neki pojedinac.

Akcioni film 2 Guns inače prati Denzela Vošingtona i Marka Volberga kako su primorani da sarađuju, a posle svega postaju najbolji prijatelji.

„Mnoge žene smatraju da njihov partner u društvu podetinji deset godina. Jezik koji muškarci koriste u društvu je potpuno drugačiji, kao i teme razgovora. Osim toga, vole i da se prave važni“, zakučuje se u istraživanju.



„Kada se muškarci okupe, ponašanje im se najčešće mnogo promeni. Postaju malo slobodniji i postupaju drugačije nego što to rade kada su sa ženom ili devojkom“, kaže portparol filma 2 Guns, predstavljajući rezultate.

Prema njegovim rečima, potpuno je i normalno da se muškarci ponašaju malo slobodnije kada su okruženi starim prijateljima, koje često poznaju i duže nego svog partnera. „Lepo je kada imate takvu vezu“, kaže portparol.



Jednoj od deset žena toliko smetaju partnerovi drugovi da mu brani da se viđa sa njima. Međutim, većini pripadnica lepšeg pola ne smeta da se njihovi izabranici druže sa svojim prijateljima na posebnim prigodama, poput rođendana ili velikih sportskih događaja.

Tri četvrtine njih smatra da njihov partner iskreno voli svoje prijatelje, a čak 85 odsto je reklo da se njihov muž, verenik ili dečko uzbudi kada vidi svoje drugove.


IZVOR