Pocetna » Ljubav i Sex


Zenske nesavršenosti koje muškarci smatraju seksepilnim




  Ocenite članak: 0
pregleda: 923
Dodao/la: Anna_Anna
datum: 2012-06-19


Uprkos svim studijama da "simetrija” ili "harmonija” univerzalno privlače muškarce da se zabavljaju, spavaju i žene "nekonvencionalno privlačnim” ženama, često je upravo ženina "nesavršenost” ono što je čini privlačnom. Vjerujem da mnogi dijele moje mišljenje.

Dakle, koje su to "nesavršenosti” za koje mi mislimo da su seksi?

Malo veći nos – Zašto je ovo problem, molim vas? Ukoliko nemate zdravstvenih problema, vaš nos treba da ostane baš takav kakav jeste. Zašto malo veći nos nije asocijacija na egipatske boginje? One su sve imale ovu "nesavršenost”, pa su i dalje bile boginje.

Salce na stomaku – Ako ste žena, i ako ste ikada imali seks sa muškarcem, primjetili ste da on najviše voli kada ima, što bi se narodski reklo, "za šta da se uhvati”, dakle, ovo vam može biti samo bonus.

Male grudi – Ne kažem da muškarci ne vole velike grudi (bez sumnje ih vole) ali takođe volimo i samo… grudi. Male grudi sjajno izgledaju pod dubokim V izrezom, a njihova prednost je ta što ne morate uvijek obavezno da nosite brus.

Kratka kosa – Kosa je odraz ženstvenosti, pogotovo ako je duga i njegovana, mi to volimo, ali zašto odbaciti kratku seksi frizuru, ili neku srednje dužine? Ne trpajte na sebe razne nadogradnje koje imaju predispozicije da nam mahnu sa vašeg ramena, a možda i progovore. To nam se gadi!

Vjerujem da je seksepil nešto više od fizičkog izgleda. Kada se pogledi susretnu, kada se osjeti to u vazduhu, potreban vam je samo trenutak da shvatite da želite tu osobu. Kada vas žena pogleda, kada ponudi pravi osmijeh, kada kroz taj osmijeh vidite njenu samouvjerenost, nema seksepilnijeg od toga.




0   Spam
ket   (2012-06-21 4:39 PM) [Sadrzaj]
kratku seksi frizuru mmmmmmmmmm :* :* :*