• Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
Forum » Opste diskusije » Psihologija, drustvo i religija » Životni horoskop
Životni horoskop






92
poruka na forumu
190 573



post # 16 | 2013-12-26 , 7:35 AM

Quote Dusomoja ()
ŽENE:Žena rođena u to vrijeme je dopadljiva, lijepog tijela i otvorenog lica. Njezine oči su ogledalo njezinog srca i to ne može sakriti. Voli društvo i . Sklona je da oprosti laskavcima, ali zna zaustaviti one koji se zaborave. U zna poći preko ograničenja, ali nikada ne gubi glavu i sva su joj djela sračunata sa razumom i po njezinoj volji. Ogovaranja ne podnosi, ali one koji su joj neprijatelji, uvijek nadvlada i postidi.
Njezini pogledi na život su puni optimizma, te svima koji je okružuju podiže moral i snagu. Nije osvetljiva i puno puta, osobama koje su joj drage oprosti za istu grešku.
Ambiciozna je i u rasuđivanju je staložena i promišljena. Osobito se iskazuje u velikim i proširenim poslovima gdje se traži praktičar, organizator i dobar menadžer.
U radu je svestrana i ne boji se nikakvog posla. Za nju se kaže da «što očima vidi – rukama napravi». Rasipava svoju energiju, te je nekada poslovi dotjeraju da posustane, ali samo zbog svoje velike duševne snage sve prepreke savlada. Mnogo puta razgovara sama sa sobom, osobilo kad joj je vrlo teško ili vrlo dobro.
Ona je tip žene koja shvaća muškarca, koja poznaje njegove slabosti i želi mu pomoći. Nezamjenjiva je kao drug i prijatelj.
Rodbinske veze po mužu donose joj više brige nego radosti, jer se od nje traži da bude pokorna, a ne ravnopravni član obitelji. Ponosna je i na silu od nikoga ne traži da je voli, pa će imati dosta neugodnih dana u životu.


Pa uglavnom je to to da








1676
poruka na forumu
2385 4623



post # 17 | 2014-03-08 , 11:57 PM

Quote Dusomoja ()
ŽENE:
Žena rođena pod ovim znakom ne može se pohvaliti sretnim djetinjstvom. Veliki dio mladosti proživi u mašti i snovima koji se na žalost, neće nikada ispuniti.
Skromna je, nesebična, s beskrajnim strpljenjem. Mnoge poteškoće koje je u životu stignu šutke davlada i sama nosi tegobe.
Živi u vječitoj nadi da će dobiti priznanje za rad od svoje djece, no to se nikada ne ispunjava. Teško radi i snagu joj dane vjera u bolju budućnost.
Za nju ostaje glavno: sutra će biti bolje.
Lako se prilagodi volji muža i ako je voljena, u mužu gleda svog idola.
Većinom joj se to ne ispuni. Poslije prvih godina braka doživi neka razočaranja. Kako voli obitelj i dom, bori se za opstanak braka i onda kad se ugasila ljubav, što ne želi da iskaže.
Voli da mašta i u mašti proživljava sve ono što želi, a živit joj nije pružio. Ljubavne doživljaje poznaje iz pričanja, jer ih sama upozna malo, iako želi da je netko voli.
Nema velikih prijatelja niti stalnog društva, jer istinu kaže u lice ma koliko bila gorka. Puno neugodnosti i vrijeđanja doživi i primi prije nego plane, ali tada je jako uzrujana, do živčanog sloma, te se mora čuvati.
Njezina djeca su njezin život. Sve ono što ona nikada nije dobila, želje koje se nikada nisu ispunile, ona svojoj djeci daje, ispunjava i za njih se bori.
U životu se mora čuvati od nezgode, a posebno neka izbjegava daleki put vodom.


Forum » Opste diskusije » Psihologija, drustvo i religija » Životni horoskop
  • Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
Search:

Мини-чат

Legenda: [Administrator] [Super Moderator] [Moderator] [Urednik] [Forum Moderator] [VIP] [Donator] [Korisnik]